Spar opptil 30% på BaByliss, Njord, Mane | Se tilbud her

Barbering

Er du på utkikk etter barberingsutstyr? – Da er du på rett sted! Vi har mer enn 1500 produkter innenfor denne kategorien. Det blir lagt ekstra arbeid i å beskrive våre produktene grundig, her hos Made4men. Derfor blir det enklere, for deg å finne akkurat det du er på utkikk etter! Vi har alt fra Barberingskniver og Shavetter til Barberskum og Skjeggtrimmere.

Les mer om barbering her >>

Made4men - eksperter på barbering

Er du på utkikk etter noe helt spesielt, noe du ikke kan finne hos din lokale barberer? Da finner du det med stor sannsynlighet, her i våre "nettbutikkhyller"- vi har nemlig det største utvalget av barberutstyr i Norden!

Dettte er noe som forplikter - derfor jobber vi kontinuerlig med å utvide vårt sortiment, og sørge for at du får tilgang til det beste markedet har å tilby. Er det noe du er på utkikk etter, men ikke kan finne her hos oss, så nøl ikke med å ta kontakt - vi vil gjøre alt vi kan, for å få det sendt hjem til deg!

Hvis du allerede vet hva du er på utkikk etter, kan du søke i søkefeltet.

Barbering

Barbering er ikke noe nytt, som har dukket opp de senere årene, men har røtter flere tusen år tilbake i tid. Barberkniver og -blader av ulike materialer har blitt brukt, til å fjerne hårvekst fra ulike steder på kroppen.

Barbering blir ofte brukt som et symbol på sosial og religiøs tilhørighet. De fleste har sett en munk, med barbert topplokk og hår rundt - en omvendt sidecut. Dette skal symbolisere hengivelse og åpenhet for Gud.

Det er også store kulturelle forskjeller rundt synet på skjegg og skjeggvekst. Den vestlige verden har det lenge vært et tegn på renslighet å barbere seg, og det var til og med skjeggskatt i Russland under tsar Peter den store.

Det finnes altså ulike syn på barbering og skjegg - Hos Made4men er vi opptatt av at du får en så god opplevelse som mulig, uansett om det skulle være pleie av skjegget eller barberingen av det, og vi har derfor samlet informasjon rundt ulike barberingsmetoder her:

Våtbarbering:

Ved våtbarbering bruker man enten en barberkniv eller barberhøvel ,som kombineres med barberskum eller barbergel/såpe. Er du tilhenger av den mer old-school barberhøvelen har vi en flott utvalg du kan se nærmere på her, vi har også shavetter tilgjengelig i vår nettbutikk.

Barberskummet gnis inn i skjeggrøttene ved hjelp av en barberkost eller skum på flaske. Barberskummet bidrar til å gjøre huden smidigere, skjegget mykere, barberingen tettere og på den måten hindrer kutt, og forebygger irritert hud.

Det er mange som har et eget barberspeil, for å gjøre det enklere å få full oversikt over området, som skal barberes.

Når man bruker barberkniv eller -høvel vil den etterhvert bli sløv, noe som kan gjøre barberingen svært ubehagelig. Det er derfor viktig å ha flere barberblader tilgjengelig, så slipper du en barbering, som fører til kutt og nupper. Bruker du en barberkniv, er det smart å bruke en skjerpestropp, for å holde barberkniven skarp.

Tørrbarbering:

Tørrbarbering blir gjort mulig ved hjelp av elektriske barbermaskiner. De kutter håret ved bruk av roterende kniver, som kutter håret horisontalt eller ved hjelp av knivskarpe små blader/tagger, som beveger seg raskt frem og tilbake. Hos Made4men har vi delt de inn i to kategorier; den vanlige barbermaskinen med roterende blader og skjeggtrimmeren med blader/tagger.

Barbermaskinene og skjeggtrimmerne har ulike funksjoner, og det er viktig at du finner en, som er tilpasset dine behov. Vi har blant annet flere maskiner som er 100 % vanntette, så liker du å ta barberingen i dusjen, er dette et godt alternativ. Andre spesifikasjoner som er viktige er maskinens batteritid. Mange reiser mye i forbindelse med jobb og da kan det være essensielt at batteriet i maskinen har lang levetid, mens andre igjen barberer seg hjemme og velger derfor kraftigere maskiner som kan stå på lading når de ikke er i bruk.

I vår søkemotor for barbermaskiner finner du flere måter å sikre deg at du finner den riktige modellen.

Barbering er en påkjenning for huden, og mange bruker etterbarberingsvann for å lukke porer og desinfisere huden, for å hindre irritasjon. Alkoholen i disse produktene er med på å tørke ut huden og det er derfor viktig at man har en krem stående klar, til å tilføye den sårt trengte fuktigheten. Mangler du en krem, eller har du lyst til å prøve noe nytt, da finner du vårt utvalg i kategorien; Aftershaver eller under Ansiktspleie.

Hårfjerning

Ønsker du å fjerne hårvekst for en lengre periode enn det en barbering kan gjøre - da skal du ta en titt på vårehårfjerningsprodukter.

Her vil du blant annet finne ulike kremer, som kan brukes til fjerning av hår på blant annet rygg, bryst, armer, ben og armhuler. Vi har også høvler som er designet, for at du skal kunne barbere deg selv på ryggen, og endelig bli kvitt de irriterende hårene. Et annet sted det vokser irriterende hår er nesen - skaff deg en nesehårstrimmer og bli kvitt denne bekymringen.

Inspirasjon og Råd:

Mange blir plaget av såkalte "barberkviser", nupper, rød og irritert hud og andre lignende problemer. Det kan vær flere forksjellige grunner til dette, men den klart vanligste grunnen, som går igjen og igjen, er mangelen på riktig utstyr.

Vi har guider og mange gode produkter, som ligger klare og venter på deg. Bruk litt tid på å se på ulike produkter, og aldri vær redd for å prøve noe nytt!

Trenger du litt inspirasjon? –Ta en titt i kategorien "barbering" eller klikk på Bestselgere. Her kan du la deg selv bli inspirert av andres kjøp! Vi har også mange gode Guider - blant annet:

Det viktigste for oss er at du finner det du trenger!