Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

2-6 dagers levering

2-6 dagers levering

+200.000 fornøyde kunder

+200.000 fornøyde kunder

Nordens største utvalg for menn

Nordens største utvalg for menn

Klarna - Betal nå eller senere

ingen produkter fundet

Kategorier

Parfyme Samples

Jakob - ekspert på parfumer

Jakob

Ekspert på parfyme

Har du vanskelig for å bestemme deg, eller er du nysgjerrig på en ny unik duft? Her finner du eksempler på noen av duftene i vårt sortiment.

Du kan finne et utvalg av små parfymer på 2 ml og 1.2 ml du kan kjøpe før du bestemmer deg for å finne en ny favorittduft!

Skynd deg å prøve mye så du kan finne din favorittduft!

Bestsellere

På lager
2-6 dagers levering

Parfymeprøver for menn

Det er alltid veldig individuelt hvilke dufter du foretrekker, og det er derfor det er viktig å finne dine egne. Når du ser etter en ny favorittparfyme, er det mange ting du bør vurdere; hvor lenge vil du at duften din skal vare? Bør den virke lett på huden, eller skal den ha en intens dybde?

Det kan være vanskelig å velge om man skal ta en EDT eller en EDP. Her hos Made4men får du muligheten til å prøve noen få forskjellige uten å måtte bruke for mye penger. Parfymeprøvene er for deg som ennå ikke har funnet sin unike duft, og du kan prøve mye forskjellig!

Eau De Parfume eller Eau De Toilette

Hvis du vil ha en lett og frisk duft kan du med fordel kjøpe en Eau De Toilette, som fungerer lettere i duften, dette skyldes det høye innholdet av vann og et lavere innhold av parfymeolje. Hvis du er mer interessert i en intens og ekstra holdbar duft, velger du en Eau De Parfume som har et høyere innhold av parfymeolje, noe som resulterer i en lengre holdbarhet.

Uansett har vi et stort utvalg av alt fra eksklusive parfymer av høy kvalitet til de litt billigere, men en ting er helt sikkert, du vil finne en parfyme som passer deg. Derfor kan du alltid være sikker på at du kan finne noe du kan unne deg selv eller noen du er glad i med våre luksuriøse parfymer.