Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

2-6 dagers levering

2-6 dagers levering

+200.000 fornøyde kunder

+200.000 fornøyde kunder

Nordens største utvalg for menn

Nordens største utvalg for menn

Klarna - Betal nå eller senere

ingen produkter fundet

Kategorier

Medarbejdere

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Mikkel Fritsen - Ekspert inden for hårprodukter

Mikkel Frtisen

Ekspert på hårprodukter

Kathrine - Ekspert inden for hudpleje

Kathrine Lund

Ekspert på hudpleje

Jakob Thomsen

Ekspert på parfyme

Maria Vesta

Innkjøpsansvarlig

Camilla Sørensen

Administrasjonskoordinator

Kontakt os

Made4men ApS

Møgelhøj 8, 8520, Lystrup

CVR: 30238761

E-mail: Kundeservice@made4men.no 

Hvordan startet Made4men

Made4men ble startet sommeren 2006 hvor grunnleggeren, Jesper Hvejsel hadde behov for noen produkter til bruk mot irritert hud etter barbering. Han søkte derfor etter en løsning hos den lokale forhandleren. Han fikk tak i en ansatt som fant to produkter til han. Produktene virket riktige. Den ansatte anbefalte to produkter fra Lancome og fortalte vidt og bredt om hvordan produktene skulle brukes. Han kjøpte produktene og kom fornøyd hjem med dem. 

Neste morgen, da han skulle bruke produktene hadde han selvfølgelig glemt hva den hyggelige damen sa, og hadde ingen anelse om hvordan produktene skulle brukes. Derfor tenkte han at det kanskje hadde vært lurt å skrive det ned eller å ha fått en brosjyre om det. 


Deretter søkte han på nettet for å se om det var hjelp å få der, han fant kjapt ut at det var lite hjelp å hente på internett, i hvert fall til menn. Det var her idéen om made4men for første gang kom fram og ut fra disse tankene ble det videreutviklet en forretningsplan. Made4men skal være en virksomhet med vekt på god kundeservise, men i like høy grad skal vi kunne tilby de norske mennene det de mangler i forhold til personlig pleie. 

Made4men skal alltid ha det største sortimentet og gi menn den hjelpen og veiledningen de måtte ha bruk for. Ut ifra denne forretningsplanen er vi stolte av å kunne si at vi i dag hos made4men har Nordens største sortiment innenfor personlig pleie til menn. Herfra jobber vi hardt for å gjøre sortimentet våres større og tilby produkter som hjelper menn i hverdagen.


Vi håper at dere har like stor glede av made4men som vi har av å jobbe med det hver eneste dag. 

Du er alltid velkommen til å kontakte oss via e-post, customerservice@firtal.com.

Presse: Har du spørgsmål kan du henvende deg til den presseansvarlige Direktør Jonas Primdahl via mail customerservice@firtal.com.