Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

2-6 dagers levering

2-6 dagers levering

+200.000 fornøyde kunder

+200.000 fornøyde kunder

Nordens største utvalg for menn

Nordens største utvalg for menn

Klarna - Betal nå eller senere

ingen produkter fundet

Kategorier

geni-two-column-long

Gaver til merkedager

Oppdag eksklusive gaveesker for menn hos Made4men. Fra Fars dag til Valentinsdag, vil vårt nøye utvalgte utvalg av herrepleie, parfymer og barbering imponere enhver. Skjem bort de spesielle mennene i livet ditt med luksuriøse gaver som skaper uforglemmelige øyeblikk. Og selv om vi er eksperter innen herrepleie, har vi faktisk også de beste gavene til kvinner på Mors dag.

Se gaveesker her
bcg-cols-4-4-4
D. 12 november 2023

Farsdagens gaver

Inspirasjon til den beste gaven til faren..

Finn gaver
bcg-cols-4-4-4
D. 11. februar 2024

Morsdagens gaver

Inspirasjon til den beste gaven til moren..

Find gaver
bcg-cols-4-4-4
D. 14. februar 2024

Valentinsdagens gaver

Skjem bort ham eller henne du er glad i..

Finn gaver

Gaver til spesielle merkedager

Oppdag den ultimate gaveopplevelsen for de spesielle mennene i livet ditt! Velkommen til Made4men's utvalg av de beste gaveideene og luksuriøse gaveesker. Vi har samlet det beste innen herrepleie, parfymer og barbering som vil imponere selv den mest kresne herren.

Farsdagens gaver

Fra den moderne faren til den elskede mannen som fortjener en ekstraordinær overraskelse, finner du et utvalg av eksklusive gaver til alle merkedager som fortjener å bli feiret. Skap uforglemmelige øyeblikk på farsdagen, der du kan vise din takknemlighet med en skreddersydd gaveeske fylt med skjønnhetsprodukter som får ham til å føle seg som en konge.

Skal din far eller mannen til barna dine skjemmes bort med en luksuriøs pleieopplevelse? Vi anbefaler en av våre nøye utvalgte gaveesker. Det er gaven til faren som aldri skuffer.

Finn alle våre gaveesker her >>

I tillegg har vi samlet en rekke gaveideer til farsdagen som alltid blir godt mottatt. Finn dem nedenfor:

  • Barbermaskiner
  • Skjeggtrimmer
  • Toalettmappe
  • Luksuriøse parfymer
  • Hudpleiesett
  • Old School barbering


Morsdagens gaver

Overrask og skjem bort på morsdagen med vårt utvalg av elegante hudpleieprodukter og luksuriøse parfymer for kvinner. La henne oppleve ren forkjælelse med våre kurerte gaveesker som er laget for å bringe glede og velvære.

Selv om vi er en nettbutikk for menn, har vi faktisk også mange av de beste gaveideene for kvinner. Populære gaveideer og gaveesker fra merker som Ecooking, Beauté Pacifique, Australian Bodycare og Zarkoperfume.

Finn alle gaver til morsdagen den 11. februar 2024 her >>

Valentinsdagens gaver

Valentinsdagen er dagen hvor kjærligheten blomstrer, og våre gaveideer vil hjelpe deg med å uttrykke dine dypeste følelser. Gjør dagen ekstra romantisk med vårt utvalg av sofistikerte parfymer og eksklusive pleieprodukter som vil vekke sansene og etterlate et uforglemmelig inntrykk. Du finner også en rekke produkter som kan gjøre Valentinsdagen ekstra spennende.

Se utvalg av glidemiddel, kondomer og intimpleie >>

Skjem bort noen du er glad i

Uansett hvilken merkedag du ønsker å feire, er våre håndplukkede gaveesker fylt med produkter av høyeste kvalitet. Fra populære merker til eksklusive og unike funn, vil våre gavekategorier inspirere deg til å finne den perfekte gaven til enhver mann i livet ditt.

Gi ham en gave som overgår forventningene og skaper smil og begeistring. Utforsk våre gaveideer og la oss hjelpe deg med å skape uforglemmelige øyeblikk med vårt spektakulære utvalg av gaveesker for menn.