Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Shavette

En Shavette er som en barberkniv, bortsett fra at du har mulighet til å bytte bladet. Med en shavette kan du få en virkelig billig barbering - barberbladet til en Shavette koster nemlig nesten ingenting.

En "straight razor shavette" kan alltid bruke vanlige Double Edge blader. Made4men anbefaler disse bladene til din Shavette: Gillette 7 O´Clock Barberblader Merkur Super Platinum Barberblader eller Feather New Hi-Stainless.

Les mer om Shavette´s her!
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Shavette til menn

En shavette er ikke det samme, som en barberkniv. På en shavette kan du nemlig skifte ut barberbladet. Det gjør barberingen enklere, da man alltid har mulighet til å skifte ut bladet, hvis det skulle bli sløvt. En barberkniv krever litt mer jobb, da den skal slipes og vedlikeholdes mye mer.

Shavetten er et billigere alternativ til barberkniven, og det er også en tydelig vektforskjell på de to. Shavetten er vesentlig lettere, hovedsakelig fordi bladet er så mye lettere. Det er dog en smakssak, fordi det finnes ulemper og fordeler ved begge, noe du kan lese mer om lenger ned.

Gi deg selv litt tid

Du har garantert hørt at "øvelse gjør mester", og det er viktig å huske på når du begynner med våtbarbering. Det krever nemlig en god del trening å mestre, men du vil fort merke at du blir bedre fra gang til gang.

Shavette vs. Barberkniv

Shavette
  • Enkelt å bytte barberblad
  • Billigere investering
  • Mindre klinge

Barberkniv
  • Slipes et par ganger i året
  • Dyrere investering
  • Større klinge


Det er både fordeler og ulemper ved bruken av en shavette, men som utgangspunkt er det et godt sted å starte hvis du har lyst til å prøve den klassiske barberingen. Shavettene har god kvalitet, og gir deg et billigere alternativ til å teste om dette er noe, for deg.

Nå når du har funnet en barberkniv, som passer til dine behov, er det et par ting du skal tenke på. En ordentlig "Wet Shaver" har utstyret i orden, og det er et par ting du skal ha.

Det første er en Barberkost og a href="https://www.made4men.no/barbering/barberskaale.html"> Barberskål. Disse skal brukes til å piske opp Barbersåpen, før den anvendes. Jo, bedre barberkosten er, desto bedre og mer behagelig blir barberingsopplevelsen. Barbersåpen er med på å løfte og mykgjøre skjegget, så shavette glir lett over, uten at du kutter deg.

Det siste du skal ha kontroll på er dine Shavette Barberblad. Her har du to av våre bestselgere; Gillette 7 O´Clock super Platinium Barberblader og Merkus Super Platinium Barberblader.