Af • 2 januar, 2020

Det finnes utallige hårtrimmere på markedet, og dette kan gjøre det vanskelig å finne den som treffer akkurat dine behov. Pris er ofte en avgjørende faktor, derfor har vi funnet eksempler på gode trimmere innen forskjellige prisklasser – målet er å gjøre markedet mer overskuelig for deg så du får en litt enklere jobb når du skal finne en god trimmer som matcher dine krav vedgjørende kvalitet, egenskaper og pris.

Vår vurdering

Best pris

Familien Klipper

Testvinner

Ny hårtrimmer – hva må jeg tenke over?

Hos Made4men.no er vi opptatt av å ha produktene som passer akkurat deg. Det gjør at vi titt og ofte prøver ut de ulike produktene for å sikre oss at de lever opp til dine forventninger. Vi har fokusert på hårtrimmere denne gang, da dette er en essensiell del av en hver mann´s personlig pleie, men også et produkt det er vanskelig å vite hva man trenger.

Når du skal velge en hårtrimmer er det et par ting du bør overveie. Det er viktig å tenke over om du kun skal ha en hårtrimmer eller om den også skal brukes som skjeggtrimmer, hvor ofte du brukere trimmeren og hvilke lengdeinnstillinger du har bruk for. Tålmodighet er et annet punkt som kan ha stor betydning for ditt valg. Er du en utålmodig sjel som har lyst til få det hele overstått så fort som mulig, vil det være lurt å gå for en hårtrimmer med sterk motor – Styrken på motoren avgjør hvor grundig og rask trimmeren er.

For at testen faktisk skal la seg gjennomføre i løpet av året, har vi valgt ut 5 forskjellige trimmere fra 5 forskjellig prisklasser. Fellesnevneren er at alle fem er gode trimmere innenfor sin prisklassen. Du skal finne ut hvilke vaner, ønsker og krav du har og se hvilken som vil passe deg best.

Du får her presentert en beskrivelse av hver enkelt trimmer, ut i fra de 7 viktigste parametrene for en profesjonell hårtrimmer:

• Motorstyrke
• Trimmerhode bredde
• Bladtype
• Batterikapasitet
• Lengdeinnstillinger
• Støynivå
• Vekt

Den billige og utholdende hårtrimmeren

Njord Hårtrimmer
Njord Hårtrimmer har en utrolig kraftig motor som sørger for å klippe alt håret jevnt. Med kombinasjonen av en kraftig motor og selvslipende kutter med 42 graders vinkel for et skarpere kutt, er du garantert optimale resultater hver gang du bruker Njord Hair Trimmer.

Trimmeren har en motor med høy styrke og et bredt utvalg av lengdeinnstillinger – fra 0,5 mm til 30 mm. Hårtrimmeren kan skjære inn normalt og har samtidig innebygd tynningsfunksjon. Bladene er rustfritt stål og selvsleppende, så de holder seg skarpe i lang tid. Trimmeren kan også brukes med og uten ledning i 50 minutter.

  • Motorstyrke: Stærk motor, 7500 omdrejninger
  • Bredde skjærehode: 35 mm.
  • Bladtype: Rustfrit stål – selvslipende blader
  • 65 min ledningsfri
  • Justerbar fra 0,5 mm – 30 mm
  • Lydnivå: 78 dB(A)
  • Vekt: 160 g.
  • 3 års garanti

Wahl Elite Pro – Beste hårklipper for familien

Elite Pro-hårklippet kommer med en ekstra kraftig vibrasjonsmotor. Sammenlignet med Wahls andre hårklipp, er Elite Pro 15% sterkere i motoren. Den selvslipende karbonpresisjonskutteren lar deg oppnå profesjonelle og konsistente resultater hver gang.

Det integrerte klikksystemet gjør det mulig å kutte fra 1 – 3 mm uten avstandskam. Ytterligere 10 avstandsstykker er inkludert som tillater kapping fra 1,5 – 25 mm.

Dette frisørsettet kommer i en hendig oppbevaringsetui som gjør det enkelt å holde rede på alle inkluderte deler. Laget i USA.

WAHL er et amerikansk merke som selges i dag i mer enn 160 land over hele verden. WAHL har solgt elektriske hårklipp siden 1919, noe som er din forsikring om kvalitet og god kundeservice.

Motorstyrke: Stærk
Trimmerhode bredde: 46 mm.
Bladtype: Karbon presisjonsblad, selvslipende blader.
Lengdeinnstillinger: Klikk-systemet gir deg mulighet til å klippe alt fra 1-3 mm. Avstandskamme : 1.5, 3, 4.5, 6, 10, 13, 16, 19, 22 og 25 mm
Vekt: 600 g

Vårt første valg – kanskje det beste hårtrimmer på markede

Wella Xpert Chrome HS71 Hårklipper
Wella Xpert Chrome HS71 Hårklipper brukes av de mest profesjonelle hårsalonger. Den gir profesjonell klippekomfort, og sikrer samtidig presisjon og styrke ved hjelp av et hode av edelstål som kan klippe i 0,5 mm / 1,5 mm / 2,5 mm.

Selve klippehastigheten styres av en mikroprosessor for å gi deg optimal klippehastighet hver gang.

Wella Xpert Chrome HS71 Hårklipper veier bare 260g, har et lekkert kompakt design og er utformet ergonomisk slik at den ligger godt i hånden. Dette, sammen med et Soft Touch-belegg, sikrer et godt grep om hårklipperen. Et LED-display sikrer deg oversikt over når du skal lade opp batteriet.

Motorstyrke: Middel
Trimmerhode bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagte, selvslipende blader.
Batterikapasitet: Opp til 150 min. klippetid pr. lading.
Lengdeinnstillinger: Fra 0,4 mm til 42 mm. med 0,1 mm. intervall. 3 avstandskammer medfølger.
Støynivå: 78 dB (A)
Vekt: 255 g

Liten, lett og kraftfull hårtrimmer med god presisjon – til både hår og skjegg

Moser ChroMini 1591 Hårklipper
Moser 1591 er en lydsvak hårtrimmer som veier minimalt – helt presis bare 130 g. Den er liten og ligger godt i hånden slik at den er lett å bruke. Selv om den er liten har den en kraftfull motor som klipper med stor presisjon og kraft. Grunnet det lille skjærehode med høy-presisjons teknologi kan Moser ChroMini 1591 brukes til både hår- og skjeggtrimming samt presisjons- og detalj klipping. Trimmeren har LED batteri-indikator og skjærehodet kan skiftes ut hvis det blir slitt etter lang tids bruk. Moser 1591 har Quick-release bladsett slik at rengjøringen er enkel og effektiv når du er ferdig

Motorstyrke: Sterk
Trimmerhode bredde: 30 mm.
Bladtype: Presisjons slipt rustfritt stål
Batterikapasitet: Opp til 100 min. klippetid pr. lading.
Lengdeinnstillinger: Fra 0,4 mm til 3 eller 6 mm. med medfølgende avstandskam.
Støynivå: 63 dB (A)
Vekt: 130 g

Ergonomisk hårtrimmer med mange lengdeinnstillinger

Babyliss Pro FX872E Hårtrimmer
Babyliss Pro FX872E er en kvalitetstrimmer i ergonomisk lett-vekts design. Trimmeren har en sterk Direct Driver motor med hele 7000 omdreininger i minuttet, som gjør at du kan gjennomføre trimmingen uten problemer. Den kan brukes både med og uten ledning, og har en bred variasjon av lengdeinnstillinger. Den leveres med hele 8 avstandskammer, ladestand, rengjøringsbørste og olje for å vedlikeholde bladet.

Motorstyrke: Sterk – 7000 omdreininger i minuttet
Trimmerhode bredde: 45 mm.
Bladtype: Presisjons presisjons slipt med diamantsliper
Batterikapasitet:
Lengdeinnstillinger: 0,6 – 1,2 – 1,8 – 2,4 – 3,0 mm. 8 avstandskammer med 3 – 6 – 9,5 – 13 – 16 – 19 – 22 – 25 mm.
Støynivå: 71 dB (A)
Vekt: 225 g

Panasonic ER DGP72 Hårtrimmer

Panasonic ER DGP72 Hårtrimmer
Panasonic ER DGP72 har en sterk motor og en høy kuttehastighet, som resulterer i en profesjonell klipp. Med på kjøpet får du 3 avstandskammer med lengder fra 0,8 – 15 mm. Den har titanium belagte blader som holder seg skarpe over lang tid, og med den sterke motoren får du raskt orden på håret. På én time har du fullt batteri, som gir deg 50 minutter med trimming. Kan brukes med og uten ledning.

Motorstyrke: Sterk – 10.000 omdreininger i minuttet
Trimmerhode bredde: 45 mm.
Bladtype: Titaniumbelagt selvslipende blader
Batterikapasitet: 50 minutters trimming pr. lading.
Lengdeinnstillinger: 0,8 – 1,1 – 1,4 – 1,7 – 2 mm. 3 avstandskammer med 3 – 4 – 6 – 9 – 12 – 15 mm.
Støynivå: 75 dB (A)
Vekt: 265 g

Forhåpentligvis har denne guiden gjort valget av hårtrimmer noe mer overskuelig. Du har fått presentert 5 forskjellige hårtrimmere innen 5 forskjellige prisklasser, og kan nå – helt på egenhånd – finne ut hva som er viktig for deg og dine behov.