Spar opptil 30% på BaByliss, Toppik, Alpecin | Se tilbud

Barbermaskiner

Barbermaskiner er en rask, komfortabel og enkel måte å barbere seg på. Du unngår det ubehaget, som vanligvis er forbundet med bruk av barberhøvelen, og du trenger ikke å bekymre deg, for å kjøpe nye barberblader. Prøv en av våre barbermaskiner fra Remington, og nyt en tett barbering på rekordtid. Vi anbefaler også Panasonic, som flere år på rad har blitt kåret til markedets beste.

Les mer om barbermaskiner her
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

De beste barbermaskinene til Menn

Det finnes flere metoder, for å kontrollere skjeggveksten, og det er naturligvis både argumenter for og i mot samtlige. Det kommer an på din smak og behag, og hvordan du mener skjegget og/eller barberingen skal være. Hvis du overveier å skaffe deg en barbermaskin, så vil vi her gi deg de fordelene det er, i forhold til å bruke en barberhøvel.

Se her, hvis det ikke var en barbermaskin du var ute etter;
Skjeggtrimer | Hårtrimmer | Kroppstrimmer

En raskere barbering med barbermaskin

Før barbermaskinens tid kunne barbering være en tidkrevende prosess, og mange foretrakk å gå til barberen, for at det skulle bli gjort ordentlig. Etter 1901 endret dette seg, da Gillette oppfant det sikre våtbarberingssystemet vi kjenner som barberhøvelen.

Denne oppfinnelse gjorde at alle hadde mulighet til å barber seg hjemme, uten å måtte oppsøke en barberer. Det største gjennombrudde, og barerens undergang, kom først noen år senere, da den elektriske barbermaskinen ble lansert. Barbermaskinen gjorde at alle hadde muligheten for en rask og enkel barbering, med flotte resultater.

En av de viktigste fordelene med barbermaskinen er, og har alltid vært, at den muliggjør en rask, effektiv og trygg barbering. Det er også et perfekt redskap når du er på farten, da du kan gjennomføre en barbering hvor og når som helst.

Bruk barbermaskin og unngå irritert hud

Mange menn sliter med røde nupper, inngrodde hår og kviser etter en våtbarbering, noe som sjeldent er å foretrekke. Det at mange sliter med dette er langt i fra merkelig, da det øverste hudlaget ditt virkelig får gjennomgå. Dette blir enda værre når man har dårlig tid og prøver å få unnagjort barberingen så fort, som overhodet mulig.

Denne behandlingen av huden, gjør den ekstremt sensitiv og utsatt for bakterier. Hvis du velger å bruke en barbermaskin minimerer du risikoen, for disse ulempene, da barbermaskinen ikke har en like stor påvirkning på huden.

Det vil si at huden din i større grad er inntakt etter en barbering, og derfor vil den ikke være like utsatt for irritasjon og infeksjoner. Ansiktet ditt vil ikke bli like myk, som ved bruk av en barberhøvel, men resultatet vil absolutt være tilfredsstillende.

Spar penger med en barbermaskin

Når du kjøper en barbermaskin vil det koste litt første gang, men det kan fort vise seg å lønne seg på sikt. Investerer du litt i en god barbermaskin, vil du kunne barbere deg i flere år før det blir noen flere utgifter å snakke om.

Med våtbarbering derimot, må du investere i barberblader, -skum mm.. Dette slipper du med en barbermaskin - det er en engangs utgift. Mange foretrekker allikevel den mer tradisjonelle formen for barbering, og har lært så å kose seg med den. Vi har selvfølgelig utstyret du leter etter i vår Barbering kategori!.