Spar opptil 30% på BaByliss, Njord, Mane | Se tilbud her
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Made4men - Skjeggpleie


Hipsterskjegg, flippskjegg, keiserskjegg, bukkeskjegg, helskjegg eller bart – Kjært barn har mange navn!

Skjegget har blitt utrolig populært de senere årene – noe annet ville vært absurd – og som alt annet på kroppen har det behov for omsorg og pleie.

Det er ikke bare å legge vekk barberhøvelen, for så å regne med at man noen måneder senere vil sitte der med et imponerende Skjegg som oser av makt og rikdom – for vi er vel alle enige om at det er nettopp det et velstelt Skjegg gjør? Takk. – Nei, man må faktisk innarbeide visse rutiner i hverdagen for at dette skal bli et faktum.

Selvskryt stinker og Janteloven skal opprettholdes, Made4men er best og har ALT til ekte menn.

Hos oss finner du alle produktene du trenger for å kunne gjennomføre dine daglige Skjegg-rutiner pluss litt til.

For å hjelpe deg litt på vei presenterer vi her hva det er Skjegget ditt forventer av deg hver eneste morgen! Du vet; ”With great power comes..”, beklager, quotes vil avsluttes og faktabaserte Skjegg-krav vil påbegynnes:

Skjeggvask

Det er viktig at man tar seg tid til å vaske Skjegget nøye, ikke bare la vannet og sjampo renne fra hodet gjennom skjegget, men gå aktiv til verks med både sjampo og balsam.

Her er det viktig å huske på at en sjampo ikke er en sjampo – den er en sjampo, men .. – det er forskjell på produkter som skal i håret på hodet og de som skal i Skjegget.

Grunnen er nemlig at hodebunnen produserer mer olje, ergo, må sjampoen være sterkere enn det som er tilfellet for den som skal i Skjegget!

Vi har både, tro det eller ei, knallgode sjampoer og balsamer til ditt Skjegg her i vår eminente nettbutikk. Du finner disse flotte produktene i kategorien Skjegg-vask, god fornøyelse!

Er du ute etter noen gode produkter for topplokket, kan du finne det her:

Børste og gre Skjegget

Neste steg i prosessen er å børste eller gre Skjegget. Dette bidrar til å fjerne floker og retter ut hårene. Etter en vellykket seanse med børste eller kam ser man en tydelig forskjellig på den mektige manken – populært kalt Skjegget.

Skjeggolje:

Skjegget fornekter seg ikke, og det er kun det beste som er godt nok - Skjeggoljen er helt essensiell når det kommer til den ytre estetikk som påkreves.

Oljen gir Skjegget blant annet glans og en god maskulin lukt. Den viktigste egenskapen til skjeggoljen er den nærende, både for hud og hår. Mange glemmer at huden under Skjegget har behov for pleie, selv om man ikke kan se det.

Tørr eller irritert hud kan være grunnen til at mange føler at skjegget klør. Et lite klikk her så sendes du rett til vår Skjeggolje avdeling, der du også vil finne mer informasjon rundt dette fabelaktige produktet!

Ops! Det er ingen dum idé å dra børsten/kammen gjennom Skjegget etter at man har påført skjeggoljen – det kan til og med anbefales!

Skjegg- og Bartevoks

Sist, men ikke minst – Bartevoksen! Her snakker vi om toppen av kransekaka, rosinen i pølsa, mandelen i grøten – poeng mottatt? Godt!

Bartevoksen gjør at du kan forme, og på den måten frembringe barten, den er en del av skjegget, men den er også - Barten.
Mange velger Barten som sin lojale kompanjong og da skal man selvfølgelig sørge for at Skjegg- og Bartevoksen ligger klar i skapet!

Flere produkter

Da har du fått presentert Skjeggets daglige rutiner, men det finnes flere produkter som man kan ha behov for.

Skjeggfarge:

Noen av oss begynner å få grå hår i Skjegget, det er absolutt ikke noe galt med dette, men noen vil gjerne beholde en jevn og flott farge. Du har kanskje allerede har en flott farge, vi liker deg uansett, men har lyst til å prøve noe nytt? Da vil vi anbefale deg å ta en titt på våre Skjeggfarge produkter.

Sakser

Her finner du absolutt ikke noe som helst nytt. Vi har sakser, de klipper, de fungerer utmerket, de er sakser, de gjør akkurat det de alltid har gjort, glemte vi å nevne at de klipper?

Viktig: Saksene skal IKKE brukes i beruset tilstand eller i andre omgivelser som kan føre til uønsket skade på Skjegget. Saksene skal selvfølgelig KUN brukes til å stusse/pynte/pleie/tavarepå/hyggesegmed/viseomsorgtil Skjegget. Under INGEN omstendigheter skal saksene brukes til å skamklippe eller kvitte seg med Skjegget!

Har du lest og forstått teksten over, da kan du bruke linken her, til å ta en titt på vårt utvalg av Sakser.