Skjeggvask

På Made4men er vi nøye med å velge de riktige produktene til våre menn - og ikke minst skjegget! Dette er en kategori med produkter fra merker, som kun vil det absolutt beste, for menn og deres skjegg. Produktene tar hensyn til menn med skjegg sine behov og sørger for at du og det alltid ser bra ut. Du finner blant annet skjegg-sjampo og -balsam, som alle kommer fra noen av verdens beste produsenter.
HUSK: Hvis du vil style skjegget, er en skjeggvoks alltid det beste alternativet.

Les mer om skjeggpleie her!
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Skjeggpleieprodukter

Vi gjør alltid så mye som mulig, for våre kunder. Derfor har vi samlet de beste produktene til skjeggpleie. Er du ute etter et flott skjegg er det viktig at å holde det rent og sunt.

Det er mange som undervurderer hvor viktig det er å gi skjegget pleie og omsorg. Tenk på alle de forskjellige tingene skjegget ditt er i kontakt med i løpet av en dag; mat, dine skittene fingere, andres skittene fingere - Derfor skal du huske å vaske det!

Skjegget ditt kan være det perfekte hjemme til ymse bakterier du helst vil være foruten. Lar du det gå lenge nok, kan det faktisk være årsaken til at du blir syk eller får vondt i magen. Det er heller ikke altfor sjarmerende med en skjegg som lukter, så sørg for at du holder det rent!

Hvordan gjøre skjegget mykt og godt

Klager kjæresten eller kona over at skjegget ditt er stivt og at det stikker? For at du skal kunne bevare både skjegget og husfreden, har vi samlet noen av de beste produktene på markedet, som gir deg muligheten til å gjøre skjegget mykere.

Det første merket du bør ha kunnskap om, når det kommer til skjeggpleie, er Beardsley. De lager noen av de beste skjegg-produktene du finner. Her finner du produkter som garantert vil gjøre skjegget ditt mykere og gjøre partneren fornøyd.

Vi anbefaler deg også:
Golden Beards
Mr. Bear Family

Guiden til god skjeggpleie

Hvis du ønsker deg et mykt og deilig skjegg, må du også vite hvordan du skal pleie det. Det første du skal gjøre er å finne ut hvilken skjeggtype du har. Det er nemlig viktig å ha en god skjeggtrimmer, så du sørge for at skjegget opprettholder sin optimale lengde.

Det neste skrittet mot et mykere og flottere skjegg er en Skjeggsjampo. Sjampoen gjør skjegget rent og gir det en god duft. Det neste du skal gjøre er å bruke en Skjeggbalsam, som både gjør skjegget ditt mykere og er med til å holde det sunt og friskt.

Den siste finpussen er Skjeggolje. Den bidrar til å gjøre skjegget ditt enda mykere, samtidig som den hjelper deg med å holde andre urenheter på avstand.

Nå vet du hva som skal til, for å få et mykt og deilig skjegg, så nå er det bare å sette i gang!