Spar opptil 35% på Høstsalg | Se alle tilbud her

Kammer

Kammer hos Made4men er alltid av høy kvalitet og fra kjente merker. Her har vi ordentlig old school produkter og mange moderne produkter også. Kent, Dr.Dittmar och Beardbrand er blant de beste.

Les mer om kammer her!
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Skjeggkammer hos Made4men

Man hører ofte kvinner, som snakker om å "stusse litt" når de skal til frisøren. Bruker du en kam av dårlig kvalitet, kan det være at du må gjøre det samme med skjegget!

De fleste av oss tenker, at en kam er en kam - noe som selvfølgelig ikke er feil. Poenget er at en kam faktisk kan ødelegge skjegget ditt. Kammen kan være med på å nappe og rive i skjegget, som gjør at hårsekkene blir skadet.

Hvorfor skal du bruke en skjeggkam?

Alle kammer utfører den samme oppgaven, uansett om den er lang, kort, rund eller firkantet - kammen gjør grooming enklere.

De fleste skjeggkammer har brede tagger/tenner, som gjør egner seg godt til langt skjegg. Poenget er å få "raket" ut floker og krøller.

Du får også tak i skjeggkammer med tynnere tagger/tenner, som er perfekt til litt mindre fyldige skjegg. Det er derfor anbefalt å være klar over dette før du velger hvilken kam du skal kjøpe.

Hvilken skjeggkam skal du velge?

De beste skjeggkammene er ofte laget i tre, metall eller horn. Taggene/tennene er ofte brede og passer til et tukt og lang skjegg. Akkurat som mange andre produkter, går pris og kvalitet hånd i hånd.

Skjeggkam av tre

Er du på utkikk etter en skjeggkam av tre, da skal du ha et forholdsvis stort og fyldig skjegg. Grunnen til dette er at tennene ofte er brede.
Du får ofte en mer naturlig look, med en tre-kam med brede tagger/tenner.

Skjeggkam av metall

Skjeggkammer av metall kan variere stort, når det kommer til størrelsen på taggene/tennene. Det er viktig at du er klar over hvordan skjegg du har, før du bestemmer deg for hvilken du vil ha.
Har du et tykt skjegg, skal du gå etter en med brede tagger/tenner, mens det blir omvendt om skjegget er finere.

Forskjellen på f.eks. ter- og plastikk-kammer er at metall - artig nok - ikke har en tendens til å gi etter. Den er derfor utrolig pålitelig, og du kan få de resultatene du ønsker!

Skjeggkam av horn og plastikk

Horn- og plastikk-kammer kommer i så og si alle mulig former og fasonger. Tynne og brede, store og små tagger/tenner. Du vil derfor alltid kunne finne en kam, som kan hjelpe deg med dine ønsker og behov.