Kroppstrimmer

En elektrisk kroppstrimmer er ofte den enkleste måten å fjerne uønsket hårvekst. Akkurat som en barberhøvel, fjerner en kroppstrimmer raskt og enkelt kroppshår uten bruk av skum eller krem​​. Mange kroppstrimmere er også ergonomisk utformet slik at du kan bli kvitt både rygghår og de mer intime områdene. Det gir deg mange bruksområder i én enkelt trimmer.

I motsetning til en barbermaskin kan du med en kroppstrimmer stille inne på klippelengden etter behov og ønsker - etter hvor på kroppen det skal barberes. Dette gjør at du får akkurat den trimmen og hårlengden du ønsker. Kroppstrimmeren kan brukes overalt på kroppen og trimme alt fra intimbehåring til rygghår.

Les mer om kroppstrimmere her
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Kroppstrimmer til menn

Det har stadig blitt mer moderne å bruke trimmere for å barbere seg over hele kroppen. Det finnes flere gode grunner til dette. Med en kroppstrimmer kan du nemlig, raskt og effektivt, trimme hår på hele kroppen. Det er en utrolig god løsning for menn som ikke orker å bruke så mye tid på barbering i hverdagen.

En annen fordel med kroppstrimmeren er at det i lengden blir billigere enn å barbere seg med en barberhøvel. Det er også vesentlig enklere, og som en bonus trenger man ikke å være bekymret for å kutte seg. Alternativet til hårfjerning ved bruk av en kroppstrimmer vil være voksing av hele kroppen. Vi har ikke prøvd det selv, men i følge en venn av en venn skal det være svært ubehagelig.

Har du et ønske om å fjerne hår på kroppen kan du finne noen av våre mest effektive produkter her:

Fjerning av kroppshår

Det har blitt mer og mer normalt at menn fjerner kroppshår fra forskjellige områder. Det hele startet med intimbarbering, og siden har armhulene, beina og resten av kroppen stått for tur. Det er mange årsaker til at man ønsker å fjerne kroppshår og mange forskjellige måter å gjøre det på.

Noen menn velger intimbarbering fordi partneren foretrekker det eller fordi de selv er mest komfortable slik. Årsak og metode varierer fra mann til mann, men det vi kan konkludere med er at kroppstrimmeren har blitt et populært verktøy. Spesielt de vanntette kroppstrimmerne, som man kan bruke i dusjen, har blitt veldig populære.

Det er også menn som velger å fjerne alt hår på hele kroppen. Disse er som oftest atletere, som gjør det for at de skal bli litt raskere - f.eks. sykelryttere og svømmere. Man ser det også innenfor bodybuilding. Utøverne har ofte valgt å barbere vekk at hår fra armer, bein, rygg og bryst. Grunnen til dette er at man kan se musklene tydeligere, og man derfor ser mer markert ut.