Remington BHT2000A Bodytrimmer

Remington BHT2000 Bodytrimmer

Remington BHT2000 bodytrimmer sikrer deg raskere fjerning eller trimming av hår, enn ved ikke-mekaniske midler.

kr 540,90

Førpris: kr 601,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Bodytrimmer fra Remington

Remington BHT2000 bodytrimmer sikrer deg raskere fjerning eller trimming av hår enn ved ikke-mekaniske midler. Hvis du ønsker å trimme hårene på benene eller brystet, da er Remington BHT2000 akkurat det du trenger! Trimmeren fjerner eller trimmer raskt bort uønsket kroppshår.

Trimmeren er både effektiv og lett å bruke. Gummihåndtaket gjør at maskinen ligger naturlig i hånden, og kan med letthet følge kroppens konturer. De sterke titaniumskjærene gir maskinen en ekstra skarphet, og gjør det smertefritt, lett og raskt å fjerne hår.

Remington BHT2000 Bodyguard Groomer har avstandsstykker som du kan ta av. Avstandsstykkene har varierende lengde og et Comfort Tip-blad som forhindrer kutt og sår. Trimmeren har opp til 40 minutters varighet på en opplading.

Remington BHT2000 bodytrimmer er utstyrt med titanbelagte blad som raskt og effektivt fjerner uønsket kroppshår. Gummibelagt håndtak og vanntett design, gir deg muligheten til å bruke bodytrimmeren i dusjen. Fjerner enkelt og sikkert hårvekst på kroppen, og får kroppen din til å fremstå akkurat slik du vil ha den.

Produktegenskaper:
- 30mm bred skjæreblad
- Titanbelagte kniver
- Trådløs (oppladbare)
- Utskiftbar mini-barberapparat for mer detaljert trimming.
- Vaskbar/vanntett
- Zoomhjul-lengdeinnstilling (3-12 mm)
- Necessaire og rengjøringsbørste er inkludert
- 5 forhåndsinnstilte lengder (3-12mm)
Klippelengder:
3mm5mm7mm8mm12mm
Andre har også kjøpt: