Bestill trygt i dag: Vi sender ordrer som normalt!

Hårtrimmer

Spar frisør utgiftene - Klipp håret ditt selv! Med en hårtrimmer kan du stille inn hårlengden du ønsker deg. For et godt resultat bør du velge en hårtrimmer proppfull av motorkraft. Vi har det beste fra Remington, BabyLiss, Panasonic, Moser og Wella, da vi mener at de lager de klart beste hårtrimmerne på markedet - Noe flere internasjonale tester er enig i. Vil du ha en perfekt trim, da er dette merkene du skal gå etter!

Les mer om hårtrimmere her >>
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Hårtrimmere og -klippere

På Made4men har vi det største - og vi tørr si - det beste utvalget av hårtrimmere for både menn og kvinner. Vi har siden 2007 spesialisert oss på salg av gode trimmere. Hos oss finner du hårtrimmere fra alle de populære leverandørene.

Vi jobber hele tiden med å finne de beste hårtrimmerne markedet har å tilby, og for å være helt sikre på at du får produkter av ypperste kvalitet tester vi alle våre trimmere før de blir tatt inn i vår nettbutikk.

Remington hårtrimmere

Remington er en billig, god og sikker løsning hvis du er ute etter en god, men ikke altfor dyr hårtrimmer. Du får mye kraft og god kvalitet for pengene - prisen er faktisk usedvanlig god i forhold til kvaliteten. Her får du mye for pengene!

BaByliss / BaByliss for Men hårtrimmere

Vi fører både BaByliss Pro og BaByliss for Men trimmere i vårt sortiment. Her snakker vi skikkelige hårtrimmere. Trimmerne kalt Pro er utviklet til og for frisører, og er din garanti på at du får et slitesterkt og allsidig produkt. BaByliss for Men trimmerne er vanligvis litt billigere og passer utmerket til hverdagslig bruk.

Panasonic hårtrimmere

Vi har et utrolig stort utvalg av Panasonic trimmere. Vi fører alle de produktene som tidligere bare var mulig å få kjøpt dersom du var registrert frisør. Med Panasonic er du sikret høy kvalitet, lang batterilevetid og en skikkelig kraftig motor - med andre ord: Frisørens førstevalg.

Moser hårtrimmer

Moser er et tysk merke. I kjent tysk stil har det blitt fokusert på den indre skjønnhet og kvaliteten til produktet, så ikke la deg lure av et noe mindre stilfullt ytre. Kvalitet er så god at du vil kunne ha en følgesvenn i opp til 30 år, om du passer godt på den.

Wella hårtrimmer

Trimmere fra Wella er de samme som du finner hos frisøren. I flere internasjonale tester kommer Wella ut litt over sine konkurrenter. Du vet sannsynligvis allerede fra Wella hårpleie at de står for høy kvalitet - det samme gjelder deres hårtrimmere. De er absolutt noe av det beste du kan får tak i.

Her er våre 5 bestselgere fra de forskjellige merkene: