Veet For Men In-Shower Normal Skin (150 ml)

Veet For Men In-Shower Normal Skin (150 ml)

kr 179,00
Effektiv fjerning av hårene på under 6 minutter.
kr 179,00

Bli kvitt hårene med Veet For Men In-Shower Normal Skin

Vil du gjerne ha en hårfjerningskrem som fjerner hårene raskt og effektivt, samtidig som den etterlater huden glatt, er Veet For Men In-Shower Normal Skin akkurat noe for deg.

Veet For Men In-Shower Normal Skin er en effektiv krem som gjør det enkelt og raskt å fjerne uønskede hår fra kroppen. Kremen virker på alle hårlengder, da den er designet for å fjerne håret ved hårroten. Dette gir et langvarig resultat opp til flere uker.

Opplev en silkemyk hud
Veet For Men In-Shower Normal Skin er beriket med pleiende ingredienser som har en mykgjørende effekt på huden under bruk. Produktet tilfører ikke bare huden fuktighet i opp til 24 timer, dens nye duftteknologi sikrer også at produktet ikke etterlater noen dårlig lukt.

Hårfjerningskremen er egnet til ryggen, brystet, armer, ben, underarmer og skrittet. Ved å bruke en hårfjerningskrem, kan du raskt og enkelt fjerne de aller minste hårene, slik at huden kommer til å bli helt glatt, uten irriterende stubber.

Slik bruker du Veet For Men In-Shower
  • Påfør kremen jevnt på tørr hud med den fargede siden av svampen. Sørg for at håret du ønsker å fjerne er helt dekket
  • Vent minst 1 minutt før du går i dusjen
  • I de første 2 minuttene bør du prøve å unngå å få kremen direkte under vannstrålen, slik at den sitter lenge nok til å kunne virke. Det er normalt at noe av kremen gradvis vaskes bort
  • Der kremen nå har sittet på huden i 3 minutter i alt, kan du fjerne den med den hvite siden av svampen
  • Skyll grundig etterpå.
Andre har også kjøpt: