TweezerMan Saks+Kam

TweezerMan Saks+Kam

kr 249,00
TweezerMan-sett med kam og saks for trimming av skjegg, øyenbryn og hår. Utført i lekker kvalitet som alltid - fra TweezerMan!
kr 249,00

Trimming av skjegg, øyebryn eller noen hårtuster?

Da er dette settet perfekt! Kanskje kjemper du med ett eler flere av de problemene som nevnes ovenfor. Vi mener at hver hårtust ikke lenger må innom frisøren eller at kjæresten skal rette på skjegget ditt.

Derfor har TweezerMan kommet ut med dette settet, som inneholder to fantastisk redskaper til å ha til rådighet hjemme på badet, men i like høy grad for deg som er på farten og bare ikke vil at et eneste hår skal sitte galt.

Settet består av følgende:

TweezerMan Saks
Saksen som kommer i dette settet er en saks av svært god kvalitet. Saksen er laget av rustfritt stål, som sikrer deg at du aldri trenger å bytte den ut pga. rust, noe som er et problem for svært mange av de såkalte "baderomssaksene"

Saksen er herlig skarp og klarer enkelt de små oppgavene for deg. Den er enkel å bruke for å rette på skjegget før du tar på skjeggvoks, slik at du kan sikre deg at skjegget sitter snorrett. Kan med enkelhet også brukes til små klipp av håret på hodet og ved øyenbrynene.

TweezerMan Kam
"En kam er jo bare en kam"

Ja og nei. Vi mener ikke at en kam bare er en kam, men at den er god i hånde på ham som bruker den riktig. En kam er uunnværlig for noen, og den kan garantert hjelpe deg med å få helt kontroll over skjegget og håret ditt.

En kam er en hverdagsting hos mange hos Made4men, som spesielt bruker den til å rette på skjegget og håret om morgenen før de drar av gårde, og i løpet av dagen.

Kammen er laget med et håndtak, som gjør det enklere for deg å ta kontroll over kammen og dermed få helt styr på håret ditt. Settet er perfekt for deg som gjerne vil sikre at du alltid ser helt skarp ut.
Andre har også kjøpt: