Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap Refill For Wooden Bowl (99 g)

Truefitt & Hill Apsley Luxury Shaving Soap Refill For Wooden Bowl (99 g)

kr 232,00
Smart og praktisk refill til din fantastiske, luksuriøse treskål fra Truefitt & Hill. Enklere og billigere får du ikke et luksusprodukt!
Kun 1 igjen
kr 232,00

Refill til din barberskål fra Truefitt & Hill Apsley

Har du allerede en treskål til barbersåpen din, men holder på å gå tom for såpe? Nå kan du skifte ut såpen din med denne refillen - det er smart, enkelt og billig. I tillegg er det en ekstra bonus at det er en luksussåpe du kan legge i skålen.

Skift selv ut din barbersåpe
Det smarte er at det er superenkelt å skifte. Ønsker du å prøve en annen duft, så kan du enkelt bytte. Og det er smart! Barberkremen gir deg en sikker barbering og er så myk at kniven bare glir lett gjennom såpen.

Barbersåpen har en beroligende, pleiende og mykgjørende effekt på huden din under en barbering, så du unngår irritasjoner under og etter en barbering. Barbersåpen dufter herlig med en mild duft av lavendel.

Slik bruker du Luxury Shaving Soap
Vi anbefaler at du bruker en liten mengde til å begynne med, da produktet er veldig drøyt i bruk. Så prøv deg frem - tilpass mengden alt etter hvor du skal barbere deg.

Du er garantert et herlig barberingsresultat - huden din vil bli myk og glatt etter en barbering med denne luksuriøse refill-barbersåpen.

Innhold
99 g.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: