TABAC GENTLE MEN'S CARE MOISTURIZING CREAM

Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Cream (50 ml)

kr 215,00
Fuktighetskrem for menn fra Tabac Gentle Men's Care, som passer godt til normal og tørr hud.
kr 215,00

Fuktighetskrem for menn

Er du på utkikk etter en ansiktskrem som er fuktighetsgivende uten å virke fet, så er Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Cream uten tvil noe for deg. Denne nærende kremen etterlater huden din med en fastere og mer velpleiet finish, så du kan gå dagen i møte med ekstra god selvtillit.

Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Cream er en hurtigabsorberende ansiktskrem som virker fuktighetsgivende uten å etterlate en fet overflate. Kremen inneholder aktive ingredienser som øker hudens motstandsdyktighet og bidrar til å regenerere.

Pleiende ingredienser
Tabac Gentle Men's Care Moisturizing Gel er basert på en oljefri formel som ikke virker fetende på huden. Gelen er blant annet beriket med glyserin, som tilfører mengder med fukt og næring.

I tillegg inneholder den formelen CELLACTIVE ™ -MEN, som effektivt fremskynder regenereringen av huden. Formelen har også en form for anti-age-virkning på huden, da den stopper aldringen.
Bruk
Fordel en passende mengde Moisturzing Cream på ren hud i ansiktet og på halsen, masser kremen godt inn i huden med sirkulære bevegelser. Bruk dagkremen både morgen og kveld for det beste resultatet.

Innhold
50 ml

Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: