St. Moriz Instant Selvbruner Spray (150 ml) - kr 99 | Hurtig levering

St. Moriz Instant Selvbrunings-Spray (150 ml)

St. Moriz Instant Selvbrunings-Spray gir deg en flott, solbrun hud uten å være fet eller å lukte av selvbruner. Den etterlater huden din glatt, myk, velduftene og solbrun.
kr 137,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Beskrivelse:
St. Moritz selvbruningsspray er laget av de beste ingrediensene.Denne tan-in-a-can passer til alle hudtyper, og gir straks en flott, solbrun farge til din hud.

Fargen utvikler seg over de første 4-6 timer etter påføring- Du kan deretter ta en dusj, og se det endelige. solbrune resultatet. Sprayen gjør det enkelt å komme til alle stedene på kroppen, da du kan vende og snu den som du ønsker - den virker også når den er snudd på hodet.

Selvbruningsvesken i sprayen er farget brun, så du kan tydelig se hvor du har sprayet. Det betyr dog også at det kan være en god idé å bruke sprayen i dusjen eller et annet avgrenset sted, da du kan komme til å spraye farge på mer enn kun deg selv.

I dusjen kan du bare skylle veggene med dusjhodet når du er ferdig med å påføre selvbruningen - du skal bare passe på at du ikke skyller vann på deg selv også!

Noen selvbrunere har en tendens til å gi huden et oransje-aktig farge, men det er ikke tilfeldet med St.Moriz, som gir en brun glød, til og med på lys hud.

Ingen lukt av selvbruning
St. Moriz Selvbruningsspray gir et jevnt og naturlig resultat, og du kan saktens ta den på rett før du skal ut. Den trenger raskt inn i huden, og etterlater en myk og glatt følelse, uten å være fet. Med St. Moriz selvbruning slipper du dessuten for den karakteristiske lukten av selvbruning, for St. Moriz-produktene har i stedet en mild og behagelig, parfymert duft.

Hvis du velger å påføre selvbruningen rett før du skal ut skal du dog være oppmerksom på at huden kan se veldig solbrun ut rett etter påføring, fordi vesken i seg selv er brun. Så hvis du ønsker et mer naturlig utseende kan du vente med å gå ut til etter du har vært i dusjen, og har fått det endelige, solbrune resultatet.
Du kan bruke St. Moriz Selvbrunings-Sprayen på hele kroppen og i ansiktet, men vi anbefaler at du prøver deg litt frem, inntil du kjenner produktet. Du kan f.eks. prøve den kun på benene første gang. Det vil gi deg en idé om hvordan produktet fungerer, så du kan få et flott resultat når du neste gang bruker sprayen til hele kroppen og ansiktet. Det er et effektivt produkt, så pass på første gang!

Slik gjør du:
Sørg for at din hud er ren, glatt og velpleiet. Det gjør du lettest ved å bruke en skrubb, etterfulgt av en fuktighetskrem som sørger for at fuktbalansen er som den skal, og at du ikke har tørre områder. Sørg dog for at fuktighetskremen er trengt helt inn i huden før du påfører selvbruningen.

Forberedelse av huden er helt avgjørende for din selvbruningssuksess, så før du går i gang er det en god idé å lese mer om den riktige forberedelsen her >>.

Du får det beste resultatet med St. Moriz Selvbruningsspray ved å påføre den i lange, lette strøk, og straks deretter fordele den i et tynt lag med St. Moriz Selvbrunings-handske. Gjør et avgrenset område ferdig før du går videre, så du hele tiden sørger for at selvbruningen absorberes jevnt.

Pass på føttene og neglene, da selvbruningen lett kan samles her, og gi dine tær et litt spesielt utseende. Så spar på produktet når du kommer til føttene, og ha evt. litt vaselin på neglene før påføring av selvbruningen. Etter påføring bør du la selvbruningen virke i 4-6 timer før du svetter eller dusjer.

Innhold:
150 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: