Ball Wax By Dick Johnson (50 ml)

Ball Wax By Dick Johnson (50 ml)

kr 162,00
Kunne du tenke deg å ha Norges mykeste nøtter? Her får du det eneste produktet som er unikt fremstilt, for å gi deg de bløteste ballene mulig.
kr 162,00

Alle menn vet at "nøttene" er deres deres mest verdifulle eiendel. Derfor har det nå blitt produsert et produkt, av Dick Johnson, som hjelper deg med å få sunne og deilige "nøtter".

Denne kremen fra Dick Johson, er som nevnt, laget spesielt for å holde ballene dine sunne. Derfor er denne kremen et 100 % naturprodukt, laget på sheasmør.

Dette produktet passer perfekt til deg som trener mye, går i tettsittende bukser eller sitter mye i løpet av dagen. Når du har på tettsittende bukser, er det vanskelig for huden å puste, noe som fører til ekstra varme i dette området. Varme fører til svette, noe som ikke er veldig lekkert.

Pungen din ligner på huden på resten av kroppen, men er enda mer følsom. Derfor er det viktig å ta vare på de, selv om de aller færreste gjør det..

Krem til ballene er noe for skikkelige menn, som vet hvordan de skal beskytte kronjuvelene. Som tidligere nevnt er kremen produsert på sheasmør, som er et utrolig vitaminrikt fett.

Den gir huden den næringen den har behov for, for å fungere og ha det optimalt. Kremen passer perfekt til den sensitive punghuden. Denne kremen gir deg silkemyke nøtter.

Utover sin mykgjørende effekt på huden, sørger kremen for å redusere kløe og gir huden det den trenger i form av vitaminer og mineraler.

3 fordeler ved bruk "Nøttekrem"
  • Ingen svette nøtter
  • Ingen kløende nøtter
  • Ingen luktende nøtter
Andre har også kjøpt: