Bestill trygt i dag: Vi sender ordrer som normalt!

Hår på ryggen

Hver tredje mann har problemer med hår på ryggen. Du kan enkelt løse dette problemet. Vi har samlet de beste produktene for å fjerne hår på ryggen, om du vil gjøre det selv eller få hjelp fra kjæresten din.
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Et helt alminnelig problem

Hår på ryggen er normalt hos menn, så man som 1/3 menn opplever faktisk problemer med hår på ryggen - Frykt ikke, vi er en god gjeng!

Vi kommer her med noen tips på hvordan du kan bli kvitt problemet.

Bruk flere metoder samtidig

Det er ofte lurt å ha en makker til å hjelpe deg for å komme til på ryggen.

Trim tykke eller lange hår
Har du mye tett voksende hår på ryggen kan det fort bli problematisk for en høvel. Vi anbefaler deg derfor starte med en trimmer eller saks, så blir det enklere å få utnyttet høvelen.

Eksfoliering / peeling
Bruk varmt vann og en eksfolierings-skrubb på ryggen. Husk; du skal ikke skrubber for hardt. Du kan f.eks. bruke en badebørste eller noe annet du foretrekker. En skrubb vil fjerne de døde hudcellene før barbering og gjør at barberingen blir mer behagelig. Du minsker samtidig sjansen for inngrodde hår og det som kan kalles; et rent helvete på ryggen.
Samtidig mindsker det chanchen for ingroet hår, som er et helvede på ryggen!

Barbermaskin og hårtrimmer
Dette er maskiner som er gode til å fjerne mest mulig hår på kortest mulig tid. Høvelen gjør nok en grundigere jobb, men det tar også vesentlig lengre tid.
Det kan være greit gå for kvantitet over kvalitet først, grunnarbeidet kommer senere.

Bruk barberkrem eller gel
Når det kommer til barberkrem eller -gel er det bare å bruke det samme som i ansiktet.
Det eneste er at ryggen har en vesentlig større overflate enn ansiktet, og det kan derfor være greit å ha en noe billigere versjon til dette formålet. Det er også viktig at man er sikker på at det er nok gel i flasken, det er ikke kult å gå på stranden som en halv-barbert Chewbacca.

Barber deg
Så er det tid til at få fjernet de siste små hårene. Husk alltid at du skal barbere MED hårene. Når du har vært over hele ryggen MED hårene, kan du sørge for å bli helt glatt med å ta en runde mot, men vær obs på at dette kan føre til nupper om du ikke er forsiktig.

Ta deg en dusj
For å være på den sikre siden kan du hoppe i dusjen og få fjernet de siste hårene før du tørker det med håndkleet.

Bruk kremen til å fjerne hår på ryggen

Det er mer populært i utlandet, men hårfjerningskremer er absolutt å anbefale når det kommer til å fjerne hår på ryggen!

Kom i gang med kremen
Fordel kremen utover håndflaten eller en ryggbørste. Det er lurt å forsikre seg om at man kan nå hele ryggen - Derfor kan det være en god idé å få en hjelpende hånd av kjæresten eller en god kompis.

Fordel kremen utover ryggen
Nå skal du, eller din kompanjong, fordele kremen utover ryggen - Det er viktig at hele ryggen blir dekket og at laget som smøres på er nogelunde jevnt. Det skal ikke gnis inn i huden, men kun smøres på.

La kremen jobbe
La kremen work its magic. Det kan variere noe fra merke til merke hvor lenge kremen skal virke, men all informasjonen du trenger vil stå på pakken, og det er vanligvis ikke mange minuttene - Dette er ikke en tidstung investering.
Etter ventetiden er over skal du bruke en varm klut for å fjerne hårene. Faller ikke hårene av ved bruk av kluten kan du la kremen sitte et par minutter til - Når kremen har gjort jobben sin trenger du ikke å bruke krefter for å fjerne hårene.


Bruk en ryggskrape

Det er heldigvis noen på denne lille kloden vår som har innsett at det kan være problematisk å fjerne hår på ryggen - Vi er tross alt satt sammen på en måte som gjør at deler av ryggen er utenfor vår rekkevidde. Disse geniale menneskene har laget et produkt som løser nettopp dette, de har rett og slett gjort livet til menn enklere.

Gjør ryggen klar!
Det er ikke de store forskjellene på barbering av ansiktet og ryggen - annet enn at området er noe større og selvfølgelig vesentlig vanskeligere å se i speilet. Du vil derfor starte med eksfoliering/peeling av ryggen før du fukter den og tilfører barberkrem/barbergel.
Finn det optimale punktet
Som nevnt er det ikke alltid like oversiktlig når man arbeider med ryggen og du vil gjerne ha minst ett, helst to, speil så du får en bedre vinkel. Har du et rom med et stort speil, badet er selvfølgelig en naturlig vinner, kan du kombinere dette med et lite håndholdt speil. Med et håndholdt speil kan du enkelt se ryggen fra flere vinkler, og tro meg det trenger du!

Start fra toppen
Det er alltid enklest å starte fra toppen, for så å jobbe seg nedover. Et annet tips er å ikke la seg friste til å dra høvlen over for stor områder. Du får ikke en effektiv og god barbering ved å trekke høvelen fra skuldrene og hele veien ned til rumpeballen.