Percy Nobleman Skægvask (100 ml)

Percy Nobleman Skjeggvask (100 ml)

kr 325,00
Percy Nobleman skjeggvask er ikke som alle andre skjeggvasker. Den er naturlig og effektiv på en unik måte!
kr 325,00

Englands beste organiske shampoo/balsam til skjegget ditt.

Gi skjegget ditt renheten det fortjener
Percy Nobleman's skjeggvask er en unik kombinasjon av de ultimate organiske ingrediensene, som gir en myk rens til skjegget. Den hjelper samtidig med å opprettholde kroppens naturlige oljer.

Skjeggvasken virker naturligvis aller best, sammen med skjeggoljen fra Percy Nobleman's . Hvis du bruker denne skjeggvasken fra Percy Nobleman hver gang , vil du bli ekstra glad i skjegget.

Skjeggvask fra Percy Nobleman
Skjeggvasken er laget av en blanding av sesam og kokosolje, blandet med shea smør, og naturlig blomstervann. Deretter er det tilsatt sandeltresduft og essensielle oljer fra lime, som gir en frisk sitrus aroma.

Slik gjør du
Bruk skjeggvasken på samme måte som en sjampo; massér et par dråper i skjegget ,inntill det begynner å skumme. La skjeggvasken sitte i skjegget i et par minutter før du skyller den ut.

Etter du har vasket skjegget, vil du merke hvordan skjegget reagerer på alle dine stylingtrekk og det vil bli mer gøy å leke med skjegget.

Ingredienser
Percy Nobleman's skjeggvask inneholder 29% aktive ingredienser og er 95% organisk og aller viktigst er den 100% naturlig.
Andre har også kjøpt: