Njord Black Peel Off Mask (150 ml)
Bedst i test

Njord Black Peel Off Mask (150 ml)

kr 299,00
Njord Black Peel Off Mask er det perfekte våpen mot hudormer og for høy talgproduksjon.
kr 299,00

Ansiktsmaske som bekjemper hudormer

Njord er et dansk merke som er utviklet helt spesielt til menn. Njord har tatt høyde for de forskjellige værforholdene som er i Norden, og derfor er Njords produkter alltid optimale for de skandinaviske menn.

Njord Black Peel off Mask er en ansiktsmaske som effektivt bekjemper hudormer og renser i dybden. Det gjør den blant annet ved å redusere noe av hudens ekstra fett- og talgproduksjon gjennom sin nøye utvalgte sammensetning av ingredienser.

Fri for hudormer og for høy talgproduksjon
Njord Black Peel Off Mask renser dessuten i dybden ved å komme helt ned til porenes røtter, slik at masken kan få med seg mest mulig av urenhetene når den fjernes. Ansiktsmasken hjelper dessuten huden med å beholde sin naturlige fukt, slik at den ikke etterlates tørr og ødelagt.

Det er allikevel alltid en fordel å avslutte behandlingen med en ansiktskrem, f.eks. Njord Moisturiser, da huden godt kan ha bruk for litt ekstra fukt rett etter behandlingen.

Hvordan brukes masken:
1. Påfør et tykt og jevnt lag av masken i T-sonen (Nesen, pannen og haken)
2. La masken være på i 25-30 minutter. Heller for lang tid enn for kort tid (Unngå å bruke ansiktsmusklene for mye, da masken kan sprekke litt, selv om det kan føles godt.)
3. Trekk masken av og vask ansiktet i varmt vann.
4. Bruk masken 1-2 ganger om uken.

OBS:
Unngå å påføre masken rundt og i øynene!
Andre har også kjøpt: