Nisim NewHair Bifoactor Shampoo Normal To Dry Hair (240 ml)

Nisim NewHair Bifoactor Shampoo Normal To Dry Hair (240 ml)

En sjampo for normalt til tørt hår, som bidrar med å dybderense håret ditt, tilføre det fukt og gi en næringsrik atmosfære for naturlig hårvekst.
kr 446,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Effektiv hårtapshampo

Hvis du lider av for tidlig hårtap eller tynnhår, er Nisim NewHair Bifoactor Shampoo Normal til tørt hår den perfekte løsningen for deg. Den milde sjampoen fremmer dannelsen av nytt hår, slik at hårtap forhindres, og du blir igjen med et sunt og godt preparert utseende.

Nisim NewHair Bifoactor Shampoo Normal til tørt hår er en effektiv sjampo som forsiktig renser håret og forhindrer og forhindrer for tidlig hårtap. Samtidig kontrollerer sjampoen faktorer som kan bidra til hårtap. Alt i alt gir Nisim sjampo deg næringsrikt, mykt og rent hår.

Sjampoen nøytraliserer DHT i hodebunnen mens den tilfører vitaminer og næringsstoffer i hodebunnen. Dette har en effektiv effekt på flass, kløe og andre problemer med hodebunnen.

Ingredienser

Alle NISIM-produkter er klinisk bevist å være effektive. De er beriket med veganske urte ingredienser som nøye bryr seg for hår og hodebunn med de riktige ingrediensene.

  • Glyserin mykgjør og tilfører fukt
  • Soyabønneekstrakt styrker hårstråene
  • Ginsengekstrakt gir energi og liv til håret

Bruk
Du kan bruke sjampoen hver dag, ved å massere den godt inn i vått hår og i hodebunnen din. Deretter skyller du bare sjampoen grundig ut og du etterlates med herlig, nyvasket hår.

Innhold
240 ml
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: