Mühle Shaving Soap - Sandalwood (65 g i Porcelænsskål) - kr 209 | Hurtig levering

Mühle Shaving Soap - Sandalwood (65 g i Porselensskål)

Mühle Shaving Soap - Sandalwood (Sandeltre) er en barbersåpe til den moderne mannen. Såpen er naturlig og basert på sandeltre, som gir en frisk duft som pleier huden.
kr 291,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Mühle Shaving Soap – Sandalwood er en naturlig såpe basert på Sandeltre. Det er en forfriskende og pleiende såpe, som passer til alle hudtyper.

Barbersåpen har en varm og fyldig duft av sandeltre, som gjør den fuktgivende og beroligende for huden, hvilket gjør barberingen så behagelig som mulig.

Med Mühle Shaving Soap – Sandalwood får du såpen i en flott og smart porselensskål med lokk. Etterfølgende kan du kjøpe såpen separat, så skålen kan gjenbrukes. Skålen er med til å beskytte såpen og er et must have for den moderne mannen.

Det anbefales at du bruker en barberkost for å få det mest optimale ut av barbersåpen.

Slik gjør du:
Fukt barberkosten med litt vann, og massér den rundt i såpeskålen. Føles såpen for hard kan man evt. tilsette litt vann direkte på såpen.
Ved å gni og massere kosten rundt i såpen vil den begynne å skumme, som vil sette seg i barberkosten.
Deretter masserer du barberskummet inn i skjegget med barberkosten. La gjerne barberskummet sitte i et minutt eller to og massér litt mer skum inn i skjegget. Dette er med til å mykgjøre skjegget og løfte skjeggstubbene, slik at du får den mest behagelige og tette barberingen som mulig.
Når du er ferdig, må du huske å rengjøre såpen for eventuelle skum rester.

Innhold:
1 stk. porselensskål
65 g. Barbersåpe

Ingredienser:
Potassium Palmate, Sodium Palmate, Potassium Stearate, Potassium Palm Kernelate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Aqua (Water), Palm Kernel Acid, Capryl / Capramidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Santalum Album Oil (Sandalwood Oil), Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate
Se lignende produkter
Ekspertens pakke:
Andre har også kjøpt: