men-ü Healthy Facial Wash (15 ml) (made4men)

Men-Ü Healthy Facial Wash (15ml)

kr 67,00
Men-Ü Healthy Facial Wash er ideell til både før og etter barbering. Rensen er dyprensende, såpefri og pH-balansert med en konsentrasjon av te-treolje, som er en naturlig antibakteriell ingrediens. Men-Ü Healthy Facial Wash renser samtidig som den beskytter mot røde nupper og utslett fra
kr 67,00

Beskrivelse:
Men-Ü Healthy Facial Wash er ideell til både før og etter barbering. Rensen er dyprensende, såpefri og pH-balansert med en konsentrasjon av te-treolje, som er en naturlig antibakteriell ingrediens. Men-Ü Healthy Facial Wash renser samtidig som den beskytter mot røde nupper og utslett fra barbering. Rensen inneholder også aloe vera og provitamin B5, som gir en helbredende effekt samtidig som den gir fuktighet og dermed beskytter huden mot uttørking.

Slik gjør du:
Pump 1-2 pump Men-Ü Healthy Facial Wash ut på en våt håndflate og skum gelen ut mellom hendene. Massér skummet forsiktig inn i det fuktede ansiktet, unngå øynene. Skyll av med vann og tørk forsiktig med et håndkle. Anvendes Men-Ü Healthy Facial Wash bare én gang, anbefaler vi at det gjøres etter barbering.

Hudtype:
Men-Ü Healthy Facial Wash er egnet for alle hudtyper.

b>Innhold:
15 ml, noe som gir opp til 30 vask.
Andre har også kjøpt: