Matas Men Beard Balm (75 ml)

Matas Men Beard Balm (75 ml)

kr 172,00
Hvis skjegget ditt er ute av kontroll, prøv Matas Men Beard Balm, som gjør skjegget ditt velpleiet og stylet - Finalist ved Danish Beauty Award '18 i Herreprodukter.
kr 172,00

Skjeggpleie for den kvalitetsbevisste mann

Har du noensinne gitt opp å gro et helskjegg pga. skjegg i alle retninger? Eller kan du bare ikke kontrollere helskjegget ditt? Hvis du kan nikke gjenkjennende til et av spørsmålene, kan du godt begynne å smile - du har nemlig funnet det helt rette produktet!

Et skjegg kan enkelt begynne å bli et problem, når det blir en viss lengde, og her kommer Matas Men Beard Balm deg til unnsetning. Du får et ytterst velpleiet skjegg, som i tillegg også blir mykt og glansfullt.

Som skapt for et velpleiet skjegg
Matas Men Beard Balm er med sine ingredienser og egenskaper skapt for et velpleiet skjegg. Forvent deg et glansfullt og mykere skjegg, samt en fuktet hud, så snart du bruker denne balmen - og hvis du noensinne er plaget av kløe is kjegget, hjelper Matas Men Beard Balm også med dette!

Slik skal den brukes
1. Mindre end du tror! Fordel en liten mengde balm i hendene - Mindre enn du tror!
2. Massere den inn i skjegget og huden, og merk den deilige følelsen med det samme.
3. Hvis du har én, så gre gjennom skjegget med en børste eller kam, for å fordele balmen i hele skjegget.

Hvis du har litt til overs på hendene dine, kan du alltids smøre resten ut på tørre knoker. Balmen er nemlig også bra mot tørr og skadet hud.

Den helt riktige blandingen av ingredienser
Mandelolje, sheasmør og algeekstrakt er rike på vitaminer, noe som gir deg et sunnere skjegg enn tidligere. Mandelolje er en lett olje, som er med på å øke skjeggveksten din, samt forebygge risikoen for flass. Sheasmør er kjent for sine anti-ageing egenskaper, og algeekstrakt er med på å gi skjegget ditt et ekstra skudd med glans.

For å fullføre formelen, er det tilsatt kreatin, som styrker skjegget ditt. Denne kombinasjonen av ingredienser gir deg en skjeggblam som kan temme ethvert skjegg!

Innhold
75 ml
Andre har også kjøpt: