Histoires de Parfums Edition Rare Rosam EDP (60 ml)

Histoires de Parfums Edition Rare Rosam EDP (60 ml)

kr 1 689,00
En blomstrete og søt parfyme - som fortsatt er maskulin og krydret, er akkurat det du får i denne parfymen.
Kun 1 igjen
kr 1 689,00

Blomstrete, fruktig og maskulin herreparfyme

Leter du etter en parfyme som ikke er altfor kraftig i forhold til det maskuline? Da har du den perfekte parfymen her, som er krydret litt maskulint, men som også har et lite touch av blomster. Den perfekte balansen for mannen!

Du er fortsatt maskulin med Rosam
Er du i tvil om blomsterduften, så skal du ikke være nervøs. Parfymen inneholder mange maskuline ingredienser, noe som innebærer at parfymen fortsatt er ytterst aromatisk, krydret og maskulin. Den er bare mer dempet og mildere i duften.

Toppnoter
  • Ingefær
  • Kardemomme

Til å begynne med får du en veldig frisk, men også kraftig duft. Du får den friske, sitrusaktige duften av ingefæren, som frisker opp hele parfymen, samtidig som at du får en skarp og krydret touch fra kardemommen. Etter et par minutter fordamper toppnotene, og du vil kunne dufte mellomnotene.

Mellomnoter
  • Maninkafrukt

I mellomnotene får du igjen en fruktig duft. Maninkafrukten gir en eksotisk duft, som gjør at du føler at du blir tatt med til et varmt og deilig sted når du dufter dette. Maninkafrukten gir en frisk og varm duft til parfymen.

Bunn-noter
  • Vanilje
  • Lær

Når mellomnotene har fordampet, blir du presentert for parfymens kjerne - nemlig bunn-notene. Her blir den igjen ekstremt maskulin, da du vil dufte vanilje og lær. Hele parfymen gir samlet en fargerik, blomstrete og maskulin duft - alt i én parfyme.

Slik får du mest ut av din Edition Rare Rosam
For at du skal få den beste duften, anbefaler vi at du bruker parfymen din etter en dusj. Det gjør at duften sitter bedre på huden, og kan derfor duftes hele dagen.

Bare ta det med ro - du er fortsatt en ekte mann med Edition Rare Rosam-parfymen. Det vil det absolutt slettes ikke være tvil om.

Innhold
60 ml.
Andre har også kjøpt: