hbc4Men Hårfjerningskrem (for menn)

hbc4Men Hårfjerningskrem til menn (200 ml)

kr 139,00
Hbc4men er en ny hårfjerningskrem for menn. Den hjelper deg raskt og lett å fjerne uønsket hår på ryggen, brystet, beina, armene og i armhulene. Tar kun 4-8 minutter å bruke.
kr 139,00

Hårfjerningskrem til menn

Hvis du vil ha en enkel og effektiv hårfjerning, er hbc4Men Men's Hair Removal Cream det perfekte valget. Hårfjerningskrem gi deg vakker glatt hud med enkle trinn og resultatet varer opptil en uke, slik at du blir kvitt konstant bruk av skraperen

Hbc4men er produsert av det danske firmaet Hanne Bang, som er kjent for sine kvalitetsprodukter for effektiv hårfjerning. Hbc4men hårfjerningskrem er en ny og parabenfri hårfjerningskrem som hjelper deg raskt og raskt å fjerne uønsket hårvekst på baksiden, brystet, bena, armene og armhulen.

Slik
Hbc4men hårfjerningskrem brukes til dusj - og som noe helt nytt, inneholder denne kremet aktive mikrosfærer som gjør det lettere for deg å fjerne håret.

Kremet smøres på hårveksten og noen få minutter senere (mens du har tatt en dusj som vanlig), med en sirkulerende håndbevegelse, kan du aktivere mikrosfærene og fjerne kremet - og dermed hårveksten. På samme tid som hårfjerningen, er huden litt eksfoliert, slik at den er myk og glatt i tillegg til hårfri.
Ekspertens pakke:
Andre har også kjøpt: