Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor (Chrome, 80 mm)

Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor (Krome, 80 mm)

kr 450,34
Er du ny når det kommer til Safety Razors, så kommer Giesen & Forsthoff deg til unnsetning med sin "New beginners' choice" modell.
Kun 1 igjen

kr 450,34

Førpris: kr 506,00

Klassisk og maskulin Safety Razor fra Giesen & Forsthoff. Den er håndlaget i Tyskland, og produsert på bakgrunn av mange års erfaringer, slik at du mottar det best tenkelige produktet.

Håndtaket
Giesen & Forsthoff Double Edge Safety Razor kommer med et håndtak av messing, som har fått et krombelegg. Krombelegget skaper en supermaskulin og rå look, som gir deg følelsen av å være en ekte mann, hver gang du er i gang med barberingen.

Hodet
Giesen & Forsthoffs "New beginners' choice" er som sagt en double edge razor, noe som betyr at den har et barberblad som vil stikke ut fra hver side av barberhodet. Du må selv montere barberbladet på skraperen, og vi anbefaler å skifte blad forholdsvis ofte, slik at du alltid vil kunne få en tett og hygienisk barbering. Heldigvis vil du allikevel oppleve at du sparer økonomisk på bladene, da double edge barberblader er vesentlig billigere enn "allminnelige" blader.

Spesifikasjoner
Størrelse: 80 mm
Håndtak: Messing med krombelegg
Produsert av Giesen & Forsthoff i Solingen i Tyskland
Andre har også kjøpt: