Feather F3 Barbeblade

Feather F3 Barberblader (8 stk)

kr 256,00
Feather F3 er ultraskarpe, men de gir deg stadig den mest forsiktige barbering du kan drømme om.
kr 256,00

Effektiv mild barbering

De nyeste barberbladene fra Feather, som er ultraskarpe men samtidig forsiktige. Barberbladene kommer fra Japan. som er kjent for sitt unike håndverk og kvalitetsprodukter innenfor grooming-verdenen.

Vi har prøvd Feather F3 Barberblader, og vi er imponert. De er utrolig skarpe, men det føles stadig kun som at de kjører over overflaten på huden og gir en mild, men effektiv barbering, uten at det forekommer barberingsnupper.

Spesielt beskyttende blader
Med disse bladene sikrer du deg en barbering som er svært god, men samtidig beskyttende overfor huden din. Bladene river ikke i huden slik som mange andre blader som bare har 3 kniver.

Problemet med de fleste multiblade-system, er at bladene trekker og skjærer hårene under huden, hvilket forårsaker irritasjon og barberingsnupper, og gir en dårlig barbering.

Feather har løst dette med en forsenket vekt og et opphengningssystem til hvert blad. Feather har utviklet spesielt beskyttede blader som muliggjør forsiktig barbering med kun 3 blader. Det sikrer deg et jevnt trykk på huden, slik at du får en behagelig og tett barbering.

Feather F3 Spesifikasjoner
  • 3 skarpe men forsiktige kniver
  • En spesiell gummistripe sikrer at skjegget blir skåret helt ved roten
  • Bladene har store mellomrom som gør det lettere å skylle og rense for hår

  • Innhold 8 stk. Feather F3 Barberblader
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: