Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Gun Metal)

Fatip Razors Grande DE Safety Razor (Gun Metal)

Fatip Razors har laget en maskulin DE Safety Razor, som enhver mann vil sette enorm stor pris på å ha liggende på badet.

kr 282,75

Førpris: kr 377,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Fatip Razors Grande er en superstilig DE Safety Razor, som er 3-delt og har et flott maskulint design. Denne modellen får du i en autentisk metallfarge, som virkelig ser mandig ut.

En av de store fordelene med denne høvelen er at du får en barberhøvel som er perfekt balansert. Håndtaket er hult for å kunne gi hodet mer vekt enn selve skaftet. På denne måten blir barberingen din bedre balansert og dermed generelt bedre.

Fatip Razors - Grande DE Safety Razor
En gang i 1950 årene et sted i Milano, at Fatip Razors produksjonen startet. Ikke lenge etter oppstart, måtte de dreie om nøkkelen på grunn av finansielle problemer. De ble oppkjøpt av en fabrikk, som var eksperter i å lage sakser.

Denne virksomheten fikk ikke øynene opp for Fatip Razors unike produkter før 30 år senere, på 1980 tallet, hvor de gjenopptok produksjonen av Fatip Razors produkter. Produktene var naturligvis oppgraderte både i kvalitet og design.

Bruk
Ved å skru bunnen av håndtaket, løsner hodet og du kan sette på barberbladet ditt uten problemer.

Spesifikasjoner
Vegt: 66 gr.
Finish: Sort Gun Metal

Dimensjoner
Full lengde: 87 mm.
Håndtagets lengde: 78 mm.
Hodets bredde: 42 mm.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: