Egyptian Magic All-Purpose Hudcreme (59 ml) - kr 249 | Hurtig levering

Egyptian Magic All-Purpose Hudkrem (59 ml)

kr 343,00
Modeller, skuespillere og stjerner bruker denne kremen - hvorfor skulle du ikke også? Få huden du alltid har drømt om! Egyptian Magic gir deg en flott hud og lindrer hudsykdommer.
kr 343,00

Beskrivelse
Storselgeren er endelig kommet til Norge! Made4men.no har selvfølgelig skaffet dette produktet, så det ligger klart til deg i webshoppen!

Egyptian Magic universal creme er den ultimate lotion til hele kroppen. Så rik på naturlige vitaminer, og så luksuriøs at den kan brukes både i ansikt og i håret. Basert på eldgamle egyptiske oppskrifter, er denne "magiske" kremen blitt brukt av historiske ikon-figurer fra Egypt.

Kremen kjennes best fra historien om Kleopatra, som angivelig skulle har brukt den samme formel som finnes i denne olje. Pollen og honning fra bier i Egypt er blant de mest fremtrendende ingredienser i denne oppskrift, sammen med bi propolis og gudommelig kjærlighet til naturen. Dette skulle visstnok være en "magisk" opplevelse! Og det er også relevant å nevne at der i Hollywood er en enorm hype omkring dette "mirakel"-produktet.

Rundt om i verden
Blader og magasiner bringer utallige historier om kremen. Bare i år har produktet vært nevnt i de ledende magasiner på kloden. Allure Magazin, Vouge Magazin, People Magazin, EUROWOMAN/WOMAN, London's METRO NewsPaper, O Magazin, Vanity Fair og Elle. Den Egyptiske kremen er spesielt utbredt i amerika, hvor flere skuespillere og stjerner sier at de bruker produktet. Reviews og annmeldelser peker alle i samme retning: "Alle beundrer den vrikning kremen har på huden".

Hva er Egyptian Magic?
Kremen kan brukes av alle personer som ønsker det beste for sin hud. Det skal også anerkjennes, at mange bruker kremen til å lindre/kurere hudlidelser som psoareasis som ellers er umulig å holde under kontroll. Hele trettifem prosent av brukerne av denne kremen bruker den til lindring av hudsykdommer.

Det er bevist i mange tilfeller at den også kan brukes til forbedring av arrdannelse, f. eks. arr etter kviser. Gynekologerm plastikk-kirurger og kiropraktorer bruker også kremen til å fremskynde sårheling eller ti lindring av irriterte hudområder. Leger og spesialister henviser spesielt til bruken av denne krem hvis man lider av psoareasis. Den nærer huden med verdifulle naturlige oljer, og beriker den med essensielle vitaminer den har bruk for å være sunn og se sunn ut.

Helende virkning
Egyptian Magic påpeker at deres produkt ikke er laget med henblikk på å være helende/lindrende, men at kremen bare tilfeldigvis har den effekten noen ganger.

Denne Egyptian Magic All-Purpose inneholder
59 ml - eller 2 oz (men hvem regner i oz?) :)
Andre har også kjøpt: