Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre

Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre

kr 463,00
Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre er den ultimative gaveeske for mannen som er opptatt av se bra ut på håret og som legger vekt på på voks med sterkt hold.
kr 463,00

Beskrivelse
Dear Barber Giftset Collection 5 Shaping Cream er den ideelle gave til mannen, som liker å se bra ut på håret, og som vil bruke kvalitetsprodukter for å få den riktige stilen. Med dette Dear Barber Giftset Collection 5 Fibre vil du nu kunne komme dit filtret hår til livs.

Innhold
1 stk - Dear Barber Sjampo (50 ml)
Dear Barber Sjampo er en velduftende sjampo som skummer lett. Sjampoen etterlater håret mykt og mer medgjørlig samtidig som det mer volum. Inneholder ikke unødige tilsetningsstoffer!

1 stk - Dear Barber Balsam(50 ml)
Dear Barber Balsam er deilig og velduftende og gir håret styrke. Håret blir silkemykt og ser sunt ut. Denne balsamen tilfører en beskyttende hinne som innkapsler fuktigheten i hårsekken. Uten unødige tilsetningsstoffer!

Dear Barber Fibre Hårvoks (100 ml)
Fibre er Dear Barbers sterkeste hårvoks og har utrolig sterkt hold! Dear Barbers elastiske fiberteknologi gjør det mulig å style håret sitt på de villeste måtene - det er kun fantasien som setter grenser. En meget populær voks når der stilles krav til hold. Et maskulint produkt uten unødige tilsetningsstoffer.
Andre har også kjøpt: