Blind Barber 30 Proof Styling Cream (100 ml)

Blind Barber 30 Proof Styling Cream (100 ml)

kr 256,00
Noen ganger er alt du behøver bare et hint av hjelp, og det er her denne kremen kommer inn i bildet. Formulert med naturlige oljer, gir det deg et lett og fleksibelt grep med en naturlig glans. Fungerer også som et pre-stylingprodukt ved å bidra med å ernære og beskytte håret.
Kun 1 igjen
kr 256,00

Stylingkrem med lett hold

Ønsker du en frisyre med mengder av volum og naturlig glans, er Blind Barber 30 Proof Styling Cream den perfekte matchen for deg. Den effektive stylingkremen gir naturlig glans samt lett hold til din frisyre, som holder gjennom hele dagen.

Naturlig glans
Blind Barber 30 Proof Styling Cream er en effektiv stylingkrem, som tilfører lett hold og naturlig glans til frisyren. Kremen gir en fleksibel, men kontrollert styling, med mengder av definisjon og tekstur. Styling Cream er spesielt god i langt og mellomlangt hår.

Pleiende ingredienser
Blind Barber 30 Proof Styling Cream er formulert med humle, som skaper mer volum og forsvarer deg mot flass. I tillegg inneholder den naturlige oljer, som gir et lett og fleksibelt hold med en naturlig glans. Du kan også bruke den som et pre-stylingprodukt.

Bruk
Fordel en passende mengde Styling Cream i fuktig eller tørt hår, og style deretter håret som du ønsker. La håret lufttørke om du har brukt stylingkremen i fuktig hår.

Innhold
100 ml.
Se lignende produkter
Andre har også kjøpt: