Beardsley Conditioner - Balsam til Skjegg (Wild Berry Flavor)

Beardsley Conditioner - Balsam til Skjegg (Wild Berry Flavor - 236 ml)

kr 169,00
Conditioner til skjegg laget av botaniske ingredienser (wild berry), og formulert spesielt for å løse de spesielle behovene som menn med langt ansiktshår har.
kr 169,00

Conditioner til skjegget

Beardsley Conditioner er laget av naturlige ingredienser, og formulert spesielt for å løse de spesielle behovene som menn med langt ansiktshår har. Wild Berry-duften er lett, frisk og med en smak som verken er bitter eller fremtonet - og ifølge produsenten: Kissable.

Beardsley Conditioner myker opp skjegg og bart, og renser forsiktig. Men den har ikke bare evnen til å rense og mykgjøre håret, den beskytter også huden din mot utslett og irritasjon som ofte oppstår når man lar skjegget gro.

Hvorfor en spesiell sjampo til skjegg?
Når skjegget vaskes, bruker de fleste menn sin vanlige sjampo, men de færreste bruker sjampoen aktivt i skjegget. Det er sannsynligvis fordi vanlig sjampo smaker bittert, det er derfor ubehagelig å bruke vanlig sjampo direkte på området rundt munnen.

Da skjegget ditt er direkte utsatt for mat, drikke og kanskje røyk, fortjener det å bli behandlet bedre. Beardsley har en mild botanisk formel og smak, noe som gjør det til en fornøyelse å vaske skjegget så ofte og så grundig som du ønsker.

Anvendelse
1.Vask hendene dine og fukt skjegget med lunkent vann
2. Fordel balsam i skjegget til det skummes opp
3. Vask ut med lunkent vann

Innhold
236 ml
Omtaler fra kunder
4.5
(4 bedømmelser)
Stjerner
Abdullah Mujahid Ali | Balsam til skjegg
En god løsning sammen med Beardsley sjampo til skjegg. De går hånd i hånd, og gjør skjegget ditt mykt og velduftende.
Stjerner
Jørn Th Simonsen | Godt produkt
Gjør skjegget mykt og fint
Stjerner
Christian | Feil "duft"
Dette er ikke en balsam med Wild Berry Flavor. Den har en ganske nøytral duft, og passer derfor ikke spesifikt til dere egne sjampo. Utover det et fint produkt.
Stjerner
Daniel Jensen | Mykner skjegget bedre enn alt annet
Lekker balsam til skjegget
Andre har også kjøpt: