BaKblade Rygskraber 2.0
Bedst i test

BaKblade Rygghøvel 2.0

kr 515,00
Den har vært etterlengtet, og nå er den endelig her! BaKblade 2.0. Made4men er den eneste forhandleren av denne rygghøvelen i Skandinavia!
kr 515,00

Da er endelig BaKblade 2.0 i Norge!


Dropp det å få damen hjemme til å skulle fjerne hårenepå ryggen din, og gjør det i stedet med verdens beste rygghøvel, som er skapt for å løse alle problemene dine. BaKblade har alltid vært den aller beste måten å fjerne hår fra ryggen.

Made4men er den eneste forhandleren av BaKblade 2.0 i Skandinavia
Den er ett av de eneste verktøyer skapt til å fjerne rygghår, hår fra skuldre, armer, mage og bryst og øvre og nedre ryggområde.
Høvelen er skapt til å fjerne hår på ryggen.

Med de store bladene, som er over 3 ganger så store som på en alminnelig høvel, går hårfjerningen fra ryggen kjemperaskt.

Hvordan bruker jeg den?
Med den nye høvelen fra BaKblade er det utrolig enkelt! Det er et fleksibelt håndtak, som kan "knekkes" på midten, og dette gjør det super enkelt å fjerne hår - til og med på områder du ikke har klart å nå tidligere.

Alt du trenger å gjøre er å vende barberbladet inn mot ryggen, for så å trekke høvelen over det ønskete området, og vipps så er håret vekk!

Barberbladene fra BaKblade blir produsert, for at du skal unngå alle ubehageligheter forbundet med barbering. Ytterst på barberbladene er det en liten beskyttelseskant, som gjør at du unngår kutt og skader.

Den nye BaKblade 2.0 har også fått nye egenskaper. Den første versjonen var kun til bruk på ryggen, men med 2.0 har du mulighet til å gjøre høvelen om til en høvel for andre deler av kroppen, som f.eks.:
  • Brystet, med avtagbart hode
  • Korsryggen, som har blitt mulig med "knekke"-funksjonen
  • Skuldre
  • Armer
  • Mage
  • Og selvfølgelig resten av ryggen

Hvordan vet jeg at alt er tatt?
Ja, det kan være vanskelig å vite, men vi vet at BaKblade gir deg et av de resultatene du kan få. En god løsning på problemet vil være å bruke et speil under barberingen, så du kan følge med på hvilke områder som mangler en runde med høvelen.

Det kan være litt vanskelig de første gangene du prøver, men sånn er det vel med alt? Når du først blir god venn med hævelene vil det bli et uunværlig produkt, som brukes hver uke!

Anbefaling ved bruk
Dette er individuelt i forhold til hvor mye hår man har, hvor raskt det vokser og hvor nybarbert du til en hver tid ønsker å være. Vi anbefaler deg å anvende BaKblade hver 2 til 3 dag, for å opprettholde en nybarbert kropp.

BaKblade rygghøvel - Do it Yourself
- Raskeste og mykeste ryggbarberingen
- Mulighet for både våt og tørr barbering
- Billig vedlikeholdelse - det skal kun brukes penger på nye blader, som også holder lenge!
- En smertefri barbering
- Egonomisk og lekkert design
- Lettvekts redskap
- Gir deg muligheten til å barbere HELE ryggen!
Andre har også kjøpt: