Bad Norwegian Wash Face (150 ml) - kr 319 | Hurtig levering

Bad Norwegian Wash Face (150 ml)

Eksklusiv og lekker ansiktsvask og ansiktsrens fra Bad Norwegian.
kr 301,00

Utsolgt

Ikke på lager - Næste levering ukendt.

Denne ansiktsrensen fra Bad Norwegian er designet og utviklet i Norge, fremstilt i Sverige og spesielt utviklet for skandinaviske menn. En enkel og effektiv vask som gir huden din et friskt pust og et sunt utseende.
Bad Norwegian kaller den en ansiktsrens fordi den er både en ansiktsskrubb og en ansiktsvask i et og samme produkt.

Wash Face er utrolig mild mot huden og har en peelende effekt takket være innholdet av aprikosskall, som fjerner overflødig fett og døde hudceller slik at huden din kan puste fritt og regenerere nye celler selv.

Wash Face er et enkelt og effektivt produkt som gir huden et friskt og sunt utseende - uten hormonforstyrrende eller miljøbelastende stoffer.

Hvor ofte bør du bruke Wash Face?
En ansiktsskrubb bør brukes minst 2-3 ganger i uken for å oppnå best resultat - og en ansiktsvask bør (optimalt sett) benyttes hver dag.
Siden dette produktet er veldig mildt, kan du med andre ord bruke det daglig. Det er vanligvis ikke nødvendig å skrubbe huden hver dag, siden huden trenger å danne nye og friske hudceller før man behøver en ny omgang med peeling, men Bad Norwegian Face Wash er en blanding av en vask og en skrubb, og kan derfor benyttes hver dag.

Slik bruker du Wash Face fra Bad Norwegian:
1. Skyll ansiktet ditt med varmt vann slik at porene åpner seg.
2. Påfør litt Wash Face på huden (på størrelse med 2-3 erter) og smør det inn i ansiktet ditt og eventuelt halsen med små sirkelbevegelser.
3. Skyll med vann og avslutt med en god ansiktskrem (f.eks. Facial Cream fra Bad Norwegian)
Andre har også kjøpt: