Ansiktsrens

Mange menn er plaget av akne og glinsende hud. Det skyldes at menn har en naturlig større produksjon av talg, som sammen med smuss og døde hudceller tetter porene. Dette kan fort føre til kviser, hudormer og fet hud. Om du dagligt bruker et effektivt rensemiddel til huden minimerer du risikoen for kviser.

Les mer om ansiktspleie her >>
Sorter etter
Skjul filtre
Presiser

Made4men - Ansiktsrens

Ansiktet ditt blir utsatt for mye i løpet av en dag og derfor er det viktig med riktig hudpleie for å unngå problemer.

Med en ansiktsrens, renser du huden for skitt, bakterier og annet som irriterer. Du gir huden din mulighet til å slappe av og pleie seg selv.

Ansiktsrens til menn

Menn har en litt røffere hudtype enn kvinner, og det er derfor viktig å gå til innkjøp av en ansiktsrens som er utviklet med tanke på disse behovene.

Ansiktsrens uren hud

Det er mange som sliter med uren hud, men det er ikke nødvendigvis så mye som skal til for å få bukt på problemene!

Hos Made4men har vi ansiktsrens til alle behov, om du har tørr, fet eller normal hudtype. Hos oss finner du produkter som har gjort det godt i forskjellige "best i test"- tester.

Ansiktsrens tørr hud

Mange dropper ansiktsrens fordi de har tørr hud og tenker at det kun vil gjøre huden verre om den skulle bli utsatt for noe mer.

Dette er ikke nødvendigvis riktig! Det er nemlig viktig å få renset ansiktet ordentlig før man bruker en ansiktskrem. Det er dog viktig at du finner en mild og skånsom ansiktsrens, og en ansiktskrem som er tilpasset tørr hud.

Trenger du en god ansiktskrem finner du vårt utvalg her: Ansiktskrem

Ansiktsrens fet hud

Sliter du med fet hud? Da er det viktig at du bruker en god ansiktsrens!

Har du fet hud er problemet at huden din produserer for mye oljer og det er derfor viktig at du finner en ansiktsrens som er tilpasset dine behov.

Med fet hud er det viktig at ansiktsrensen du velger ikke har for mye oljer i seg, men som på samme tid ikke tørker ut huden. Blir huden tørket ut vil problemet forverres, da huden vil produsere mer olje.

Ansiktsrens for kvisete hud

Uren hud og kviser har ofte en sammenheng med fet eller tørr hud. Det er viktig at man er klar over hvilken hudtype man har, men uansett om du har tørr eller fet hud så er det viktig at du tar i bruk en ansiktsrens som ikke etterlater seg olje.

Problemet med fet eller tørr hud og oljete ansiktsrenser er at de tetter porene, og dermed gjør huden verre.

Ansiktsrens for "normal" hud

For deg som ikke har noen spesielle problemer med huden er det litt opp til en selv hvilke produkter man kjøper.

Vi har flere gode ansiktsrenser til normal eller kombinasjonshud. Kombinasjonshud er hud med både fete og tørre partier. Den kjente T-sonen er ofte den delen av ansiktet som kan være noe fetere enn resten.

Prøv deg litt frem og finn den ansiktsrensen som passer deg best!