Amouage Portralyal Man EDP (50 ml)

Amouage Portralyal Man EDP (50 ml)

kr 2 462,63
En parfyme som er ytterst velegnet for den stilfulle, sensuelle og luksuriøse mannen, som ønsker å utstråle sin sensuelle side enda sterkere gjennom en parfyme.

kr 2 462,63

Førpris: kr 2 767,00

Duft sensuelt og maskulint med en herreparfyme fra Amouage

Leter du etter en parfyme som kan forsterke din sensuelle og maskuline side enda mer? Det kan du uten tvil få med denne kvalitetsbevisste parfymen fra Amouage.

Styrk din personlige karakter med Amouage
Amouage Portralyal er av så høy kvalitet at du kan forsterke dine personlige trekk med denne fantastiske parfymen. Liker du å vise fram din sensuelle og maskuline side, så kan du gi disse personlighetstrekkene en skikkelig boost, da parfymen er så karaktergivende.

Du behøver ikke være nervøs - det er lagt mye arbeid i kvaliteten både i forhold til innhold og design. Alle rundt deg vil være misunnelige.

Toppnotene
  • Fiolblader

Du vil til å starte med kunne dufte toppnotene, som gir en deilig, søt følelse av parfymen grunnet fiolbladene. Dog er den ikke for søt - da det er en mer sensuell, søt og forfriskende duft du vil oppleve i toppnotene.

Mellomnotene
  • Vetiver

I mellomnotene støter du på en krydret og eksotisk duft, som gir den veldig sensuelle og maskuline duften. Du begynner å kjenne at din sensuelle og maskuline side blir forsterket.

Bunn-notene
  • Lær
  • Cade
  • Sandeltre

Her treffer du virkelig på den krydrede og litt mer røkte, aromatiske duften. Det kan ikke bli mer sensuelt, maskulint eller krydret, grunnet disse tre duftingrediensene. Du har nå endelig oppnådd den forsterkende effekten du ønsket å få av parfymen.

Slik får du mest ut av din luksuriøse parfyme
For at du skal få det beste ut av din parfyme, så anbefaler vi at du bruker den etter en dusj, da huden din er helt ren. Parfymen din er av så høy kvalitet, at du kun behøver et par sprayer av den - og det er viktig at du ikke bruker mer, da du bare vil få en altfor kraftig duft.

Hvem vil ikke gjerne styrke sin sensuelle, maskuline og stilfulle side med en ny parfyme fra Amouage?

Innhold
50 ml.
Andre har også kjøpt: