Amouage Portralyal Man EDP (100 ml)

Amouage Portralyal Man EDP (100 ml)

kr 3 663,00
Parfymen for den litt frekkere, mer sensitive, maskuline og ikke minst stilfulle mannen, som elsker å utstråle det sensuelle gjennom en parfyme.
kr 3 663,00

Sensuell, frekk og maskulin herreparfyme fra Amouage

Er du sensuell, og ønsker du å utstråle det eller forsterke det gjennom en parfyme? Da har vi den helt perfekte parfymen her, som matcher dine ønsker. Mer sensuelt og maskulint blir det ikke enn med Amouage Portralyal Man.

Forsterk din personlighet med Amouage
Om du leter etter en parfyme som kan forsterke hvem du er som person og hva du står for - så er der ingen tvil om at du skal velge Portralyal. Du får ikke en mer karaktergivende parfyme, som gir alle rundt deg følelsen av det sensuelle og maskuline i deg.

Der har ikke blitt spart på kvaliteten, så du behøver ikke å være nervøs for at budskapet ditt ikke kommer ut - det kommer langt mer ut enn du kan forestille deg.

Toppnoter
  • Fiolblader

Til å begynne med får du en meget frisk og søt følelse av parfymen - dog uten at det blir altfor søtt. Her starter allerede de sensuelle dufttonene. Toppnotene fordamper raskest, så derfor rekker det ikke å bli for søtt. Deretter det går over i mellomnotene.

Mellomnoter
  • Vetiver

Her i mellomnotene støter du på en mer krydret og aromatisk duft, som blir tilført av vetiver. Derfor kan du med en krydret og intens duft allerede nå kjenne hvor maskulin og sensuell denne parfymen i virkeligheten er.

Bunn-noter
  • Cade
  • Lær
  • Sandeltre

Her kjenner du røkt aroma - det kan faktisk ikke bli mer maskulint, sensuelt og krydret enn med cade. Du kjenner nå for fullt at parfymen forsterker din sensuelle og maskuline side.

Slik får du mest ut av din kvalitetsparfyme
Vi anbefaler at du bruker din parfyme etter en dusj, da huden din er helt rengjort. Deretter anbefaler vi at du kun bruker 1-2 sprayer av parfymen - og ikke mer enn dette, da parfymen vil bli for mye. Dette er fordi duftnotene er utrolig konsentrert i parfymen. Det innebærer også at parfymen din vil holde seg mye lengre.

Skal du styrke din sensuelle og maskuline side, så er det en luksuriøs og kvalitetsbevisst parfyme du må velge - nemlig Amouage Portralyal Man.

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: