Amouage Beloved EDP (100 ml) (made4men)

Amouage Beloved EDP (100 ml)

kr 3 793,00
Amouage Beloved-parfymen ble lansert tilbake i 2013, og er for den maskuline mannen som vil uttrykke følelsene sine gjennom en parfyme.
Kun 2 igjen
kr 3 793,00

Amouage Beloved parfyme for den følsomme mannen

Er du en følsom mann, som viser følelser for livet og gjerne vil uttrykke det gjennom din eksklusive duft, er denne Beloved fra Amouage akkurat noe for deg. Du får en parfyme som vil sette i gang dine og andres følsomme sanser, når du har på deg Beloved.

Krydret og orientalsk herreparfyme fra Amouage
Parfymen har en treaktig, krydret, orientalsk duft, som gjør parfymen maskulin, men svært intim. Duften inneholder noter som sandeltre, sort pepper og kardemomme, som gir ekstra krydder til duften.
Harpiks, som er en basenote, gir varme og komfort til den ellers så karakteristiske duften.

Maskulinitet med Amouage
Den intime duften gir deg en følelse av elskede, varme og og gode minner. Det virker umiddelbart super-feminint, men toppnotene av sandeltre, sort pepper og kardemomme gjør parfymen ytterst maskulin.

Derfor er parfymen for den maskuline, sterke og eksklusive mannen, som også har lært seg å vise følelser.

Slik får du mest mulig ut av Amouage Beloved
Da parfymens ingredienser er i høye konsentrasjoner, anbefaler vi at du kun bruker 1-2 sprut etter at du har dusjet. Huden er ren, og derfor trenger parfymen bedre inn, og det vil gi en duft som holder hele dagen.

Skjem deg selv bort med denne maskuline og intime Beloved-parfymen fra Amouage - det vet vi at du absolutt ikke vil angre på.

Innhold:
100 ml.
Andre har også kjøpt: