Amouage Beach Hut Man EDP (100 ml) (made4men)

Amouage Beach Hut Man EDP (100 ml)

kr 3 375,77
Amouage lanserte i 2017 denne luksuriøse Beach Hut Man EDP parfyme for de eksklusive menn som vil dufte maskuling og utstråle en luksuriøs livsstil.
Kun 3 igjen

kr 3 375,77

Førpris: kr 3 793,00

Eksklusiv parfymefor menn

Ønsker du en parfyme som viser hvilken selvsikker, stilfull og eksklusiv mann du er? Da skal du velge Amouages eksklusive kvalitetsparfyme Beach Hut Man.

Duft som en ekte mann med Beach Hut Man-parfymen
Beach Hut Man EDP er en 'woody aromatic' parfyme for menn, som er en yttterst maskulin duft av tre og aromatiske dufter. Den eksklusive parfymen inneholder blant annet mynte, som gir en gjennomtrengende duft uten å være for tung. En av hovednotene er appelsinblomst, som gir det utrolig friske noten til parfymen.

Innholdet av mynte og appelsingblomst gjør langt fra parfymen feminin, men ytterst maskulin på grunn av 'woody aromatic'-noten, som gjør parfymen krydret.

Så ønsker du en parfyme, som er maskulin og tiltrekkende, skal du velge Amouage Beach Hut Man EDP!

Gå eksklusivt ut av døren med Amouage
For å få den beste duftopplevelsen, anbefaler vi at du bruker 1-2 spray på halsen, rett etter dusjen, da huden er helt ren for andre dufter, og derfor er mer mottagelig overfor Beach Hut Man. Ved bruk etter dusj, trenger duften lenger inn i huden, og holder derfor lenger på huden.

Vil du gjerne gå velduftende ut av døren, og ikke går på kompromiss med duften, er denne kvalitetsparfymen et sikkert valg for deg. Du vil utstråle enorm eksklusivitet og selvsikkerhet.

Innhold
100 ml.
Andre har også kjøpt: