Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

2-6 dagers levering

2-6 dagers levering

+200.000 fornøyde kunder

+200.000 fornøyde kunder

Nordens største utvalg for menn

Nordens største utvalg for menn

Klarna - Betal nå eller senere

ingen produkter fundet

Kategorier

Gillette

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Den verdenskjente produsenten av barberblader og høvler - Gillette. Det klart ledende merket innen barberblader og høvler med over 100 års erfaring. 

Gillette sin filosofi bygger på at de skal selge og produsere sine produkter til den dagen det ikke går an å lage de bedre! Derfor vet du at du får det nyeste og beste innen barbering fra Gillette. Gillette - "The best a man can get!"

Bestselgere

Bestselger

På lager
2-6 dagers levering

Gillette MACH3 Barberblad (8-pakning)
28900 kr

Gillette - The Best a Man Can Get!

Mannen King C. Gillette startet dette fantastiske eventyret. Hans visjon om å lage bedre barberblader har ført til nesten 100 år med Gillette barberblader, og de mener selv at de ikke er i mål enda.

Historien bak Gillette

King C. Gillette revolusjonerte på 1900-tallet hele ideen bak barberblader, og utviklet barberblader som var så tynne og robuste at selv MIT utlærte forskere ikke kunne tro det. I 1901 var innovasjonen klar og Gillette brandet er født.

I 1971 når Gillette enda en milepæl da de produserer Trac II - Det første barberbladet med 2 blader. Trac II viser seg senere å bli grunnsteinen til mange flere produkter.

1977 var året da Gillette enda en gang revolusjonerte barbering over hele verden. Da ble Atra/Contour systemet oppfunnet. Systemet gjorde at de to bladene kunne følge ansiktets struktur og form. Ser man på Flexball systemet i dag, så stammer det faktisk fra denne tankegangen i 1977.

1985 er året hvor Gillette lanserer Atra Plus/Contour Plus barberhøvelen - Den første høvelen med en fuktstripe. Enda en revolusjonerende idé fra barbergiganten.

Gillette valgt i 1990 å lansere "Sensor", en barberhøvel med to blader som automatisk kan justere seg etter ansiktsform og kurver. Igjen er Gillette først ute med det som blir en trend, også hos konkurrentene.

En av Gillette´s mest kjente barberblader er Mach3. Den ble utviklet i 1998 og var nok en kjempe sprang i barberhøvelen og Gillette´s historie. Mach3 hadde hele 3 blader installert, noe som gir en enda tettere barbering.

2005 er neste gang Gillette kommer med en ny innovasjon til dere barberblader og barberhøvler. Da ble den batteridrevende høvelen introdusert. Mikroimpulser som skal hjelpe til med å gjøre barberingen enda mer behagelig.

2 år senere kom Gillette Fusion barberbladene som var en generell oppgradering av den populære Mach3 modellen. De har sørget for den mest behagelige barberingen noensinne.

I 2014 skjer det to ting for virksomheten; Gillette utvikler både en barberhøvel som for alvor gir menn en sjanse til å holde tritt med hårveksten, og samtidig kommer Gillette Fusion Proglide som en "Flexball" modell. Teknologien gir en mer behagelig barbering med den innovative måten å følge ansiktsformen på.

I 2015 kom Gillette Fusion ProShield som gir en komplett beskyttelse før, under og etter barberingen - På denne måten unngår du irritasjoner.