Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

2-6 dagers levering

2-6 dagers levering

+200.000 fornøyde kunder

+200.000 fornøyde kunder

Nordens største utvalg for menn

Nordens største utvalg for menn

Klarna - Betal nå eller senere

ingen produkter fundet

Kategorier

V76 By VAUGHN

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

76 av Vaughn feirer tradisjonen for menns omsorg med en amerikansk følsomhet. Den sofistikerte kolleksjonen tilbyr must-have klassikere oppdatert for den moderne mannen.

Vaughn tilbyr et utvalg av menns produkter tilpasset deres behov.

Hvem er V76 BY VAUGHN?

V76 By Vaughn er et moderne merke som produserer produkter for hår og hudpleie som på ingen måte er kompliserte, men veldig brukervennlige for menn. Stifteren av merket "Vaughn Acord" har alltid befunnet seg i dette universet av grooming for menn. Som barn hadde han en far som var barberer, hvor han selv som tenåring har trådt til og klippet folk. Denne lidenskapen har vart siden, og den dag i dag har Vaughn kunder som Bruce Springsteen, Tom Brady og Bill Clinton, noe som signaliserer hans verdi.

Vaughn Acord ønsker å fremheve det beste i oss menn, nettopp ved å lansere produkter som han mener vi menn har behov for.

De populære produktene

Produktene er tilført en mengde fordeler i form av gunstige ingredienser. I V76 By Vaughn Gel Pomade finner man bl.a. White Birch Bark Extract, som renser hodebunnen for flass. Ytterligere inneholder pomaden White Birch Juice, som tilfører godt med fukt til håret, hvor glyserin bidrar til å hjelpe håret med å bevare fukten og E-vitamin gir en forholdsvis høy glans til håret.Vaughn Acord har sørget for å utvikle forskjellige hårvokser, for å kunne tilby litt av hvert for å tilfredsstille folks forskjellige preferanser.

V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream

For deg med tykke skjeggstubber har det blitt produsert en mykgjørende shave gel. V76 By Vaughn Clean Shave Hydrating Gel Cream sørger for å gi deg en lett og behagelig barbering. Gelen har en pleiende og mykgjørende virkning på huden og skjegget, og den etterlater huden din med en silkemyk finish etter barberingen. Årsaken til at gelen også fungerer som et pleiende middel, er innholdsstoffene. Den inneholder aloe vera, som bidrar til å berolige irritert og rød hud, bentonittleire, som bidrar til å mykgjøre og hjelpe huden under barberingen, og E-vitamin, som sørger for at huden etterlates uten en rødhet.

V76 By Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer

Vaughn Acord har lansert V76 By Vaughn Daily Balance Facial Moisturizer, som gir huden din en boost med fukt og næring. Den virker oppfriskende og mattende på huden, og etterlater den med en sunn og velpleiet finish.

V76 By Vaughn Hydrating Shampoo

V76 By Vaughn Hydrating Shampoo Vaughn har naturligvis også prioritert et pleiende middel for håret i form av en fuktighetsgivende sjampo, som fukter og gir næring. Sjampoen inneholder en mengde gode ingredienser, som salvie, som nærer hodebunnen og styrker håret, mandelsmør, som gjenoppbygger, nærer og beskytter håret ditt, kamille, som stimulerer hodebunnen din og lindrer irritasjon, og naturligvis E-vitamin, som er rik på antioksidanter og nærer og styrker håret, samtidig som at den tilfører glans.