Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

2-6 dagers levering

2-6 dagers levering

+200.000 fornøyde kunder

+200.000 fornøyde kunder

Nordens største utvalg for menn

Nordens største utvalg for menn

Klarna - Betal nå eller senere

ingen produkter fundet

Kategorier

Sachajuan

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Sachajuan fremhever skjønnheten i håret ved å kombinere enkelhet og funksjon. Siden begynnelsen av år 2000 har de arbeidet med svensk vitenskap for å utvikle de perfekte, profesjonelle produktene.

De innovative hårpleieproduktene av høy kvalitet er enkle og ærlige. De har klare og lettfattelige fordeler så vel som funksjonelle ingredienser - og de har navn som indikerer nøyaktig hva de kan og hva de gjør.

Sachajuan gjør det enkelt å sikre vakkert hår hver dag - og enkelt å velge ekte produkter

Sachajuan hårpleie

Sachajuan ble opprettet i 1997 da to av Sveriges mest kjente frisører åpnet sin første salong i Stockholm: Sacha Mitic og Juan Rosenlind. Salongen ble raskt en av de mest populære skjønnhetens hot spots, og, ansporet av sin enorme suksess, utviklet de to snart sine Sachajuan hårpleieprodukter. Produktene er basert på Ocean Silk-teknologi, som kombinerer forskjellige typer alger for å gi optimal pleie for håret og for å beskytte det mot skadelige effekter.

Sachajuans tilnærming til hårpleie er enkel: rens, kondisjon og legg til behandlinger om nødvendig for å bygge et enhetlig fundament for styling. Sachajuan har som mål å få hår til å se, føle og bevege seg som hår, men bedre. For å gjøre dette, ser Sachajuan på hår i tre dimensjoner: overflate, tekstur og form da hver av disse dimensjonene bidrar til formen på det ferdig stil. Selv om den ikke lever utenfor roten, kan keratinstrukturen i håret få den til å se og føle seg som du vil, og anta forskjellige former, former og teksturer.

Ved å styrke og beskytte hårets naturlige egenskaper, kan Sachajuan forbedre det - noe som gjør det lettere å ta vare på og kontrollere. Inspirert av dette designet vi Ocean Silk Technology for å skape det ønskede resultatet for hver klient.

Derfor er riktig sjampo viktig

Det er viktig å velge riktig sjampo for din spesielle hårtype, ellers får du ikke full effekt av sjampoens egenskaper. Dette vil føre til at håret ditt ikke blir så sunt og pent som du vil.

Hvis du kjøper en sjampo som ikke passer til hårtypen din, kan den forsvinne og forverre hårets tilstand. La oss si at du har å gjøre med veldig fet hår, så vil du ikke kunne bruke en kremet sjampo som gir et flott fuktighetsgivende løft. Det vil bare forlate håret ditt enda mer fettete. Eller kanskje du har veldig sterkt hår? Deretter må du ikke bruke en sjampo som har en styrke og fyllingseffekt på håret. Igjen vil det bare forverre hårets tilstand.

Finn derfor ut hårtypen din før du finner en sjampo. Når du har funnet hårtypen din, finn du sjampoen som samsvarer med hårtypen. Det gir sjampoen de beste forholdene for å gi deg et sunt og velstelt hår.

Made4men med Sachajuan

Hos Made4men.no kan du finne de deilige produktene fra Sachajuan. Vi elsker innovative og effektive produkter som samtidig tilbyr enkelhet og funksjonalitet. Med disse produktene kan du oppnå gode resultater hjemme foran speilet. Sachajuan lager fantastiske og ukompliserte produkter som er enkle å forstå og like enkle å bruke. Produktene finnes i kategorier som:

  • RENGJØRING OG VEDLIKEHET
  • BEHANDLING
  • STYLING & FINISH
  • KROP