Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

Gratis frakt over 700 kr - ellers 79 kr.

2-6 dagers levering

2-6 dagers levering

+200.000 fornøyde kunder

+200.000 fornøyde kunder

Nordens største utvalg for menn

Nordens største utvalg for menn

Klarna - Betal nå eller senere

ingen produkter fundet

Kategorier

Molton Brown

Jonas Primdah - Ansvarlig på Made4Men

Jonas Primdahl

Ansvarlig for Made4men

Molton Brown ble skapt i 1973, og har siden levert flotte og effektive produkter til menn og kvinner over hele verden. De har skapt et navn i London, og går nå under navnet Connoisseur for bad, kropp- og ansiktspleie samt barbering. En tittel det ikke er lett å få i London!

Bestselgere

Molton Brown - Kropp- og ansiktspleie til menn

Made4men er forhandlere av Molton Brown, et ordentlig London merke med ingredienser fra hele verden. Vi er utrolig stolte av å kunne presentere Molton Brown i vårt sortiment!

Produktene er nøye utvalgt så det passer den sofistikerte mannen perfekt. Enten du er på farten eller har en stressende hverdag, så ønsker du ikke at det skal gå utover grooming- og barberingsrutinene. Selv om du har det travelt er det viktig å ta vare på hår, hud og ansikt.

Designet er noe av det mest stilfulle du kan finne til menn. Badet vil sprudle av selvsikkerhet og stil med produkter fra Molton Brown. Molton Brown har et super moderne uttrykk og alltid en vilt stilig emballasje. Du får altså noen utrolig stilige produkter som kan brukes til dekor på badet.

Molton Brown finner mange av dere ingredienser ute i den store verden, noe som gjør Molton Brown til noe unikt. Du finner blant annet ingredienser fra Asia, Frankrike og dere egne røtter i England - Alt for å sørge for å lage de råeste produktene til menn.

Merket er ganske vanskelig å få tak i. Molton Brown er nemlig veldig selektive når det kommer til forhandlere. Vi er derfor utrolig stolte her hos Made4men over at vi få tilby deres stilfulle produkter!