Af • 6 juni, 2019

Alderen kan man ikke stoppe – og dessverre kan vi heller ikke stoppe det som skjer med huden vår. Syns du det er alt for tidlig at huden din begynner å vise tegn til fine linjer og begynnende rynker? Da må du garantert sette i gang med å forebygge!

Selv om du ønsker å se så ungdommelig som mulig ut så lenge som mulig, så kan det være vanskelig å holde tegnene til aldring unna – for vi blir jo dessverre kun eldre med tiden. Vi gir deg de 5 beste anti-age-kremene som kan reparere, forebygge og beskytte huden mot aldring.

Hvorfor skal man bruke en anti-age-krem?

Om du ønsker en hud som holder seg ungdommelig i så lang tid som mulig, da må den pleies med gode hudpleieprodukter – med mindre du har ekstremt gode gener. Det er dog de færreste som aldri får rynker – uansett hvor gode gener de har. Derfor må du ha tak i de beste anti-age-kremene for å bekjempe rynkene.

Det er viktig at du forebygger og beskytter huden, så du utsetter aldringsprosessen til så sent som mulig. Har du allerede begynnende fine linjer og rynker, så er det bare å komme i gang med hudpleien. Det er viktig at du reparerer før det blir dypere rynker, da de kan være vanskelige å hanskes med.

Det er mange aldringstegn som kan ses på huden. Det kan være du opplever et par av dem – men faktisk er det veldig mange tegn som viser seg når huden blir eldre. Det kan blant annet være:

 • Rynker og fine linjer
 • Pigmentforandringer
 • Tørrhet
 • Nedsatt spenstighet
 • Forstørrede porer
 • Dårlig blodomløp
 • Kan virke grov – som lærhud
 • Ujevn struktur
 • Sprengte blodkar

Du kan raskt se på huden din at den begynner å endre seg når du blir eldre. Dog behøver du jo absolutt ikke ha alle ovenstående tegn. Kanskje du bare har et par av dem, eller bare ett.

Huden eldes alt etter hvordan du passer på den. Er du for dårlig til å passe på huden din med hudpleieprodukter, har du solet deg for mye, eller har du bare ikke brukt solkrem – da kan du regne med at det på et tidspunkt vil gi tilbakeslag. Huden din husker nemlig, så har du ikke passet godt på den, så vil det plutselig vise seg en dag.

Topp 5: de beste anti-age-kremene for menn

Er hudpleieverdenen en jungel for deg? Den er stappfull av mange forskjellige produkter, så hva skal du velge? Det hjelper vi deg selvfølgelig med. Vi gir deg de 5 beste anti-age-kremene, så du kan reparere, forebygge og beskytte huden din mot aldring.

Beauté Pacifique Vitamin A Anti-Wrinkle Nattkrem

Denne ansiktskremen fra Beauté Pacifique er perfekt for mannen som ønsker seg en effektiv anti-age-krem. Denne inneholder blant annet A-vitamin, som er en kraftig antioksidant og som reduserer fine linjer og rynker.

Kremen er perfekt å bruke når du sover, da huden din regenererer om natten, og derfor har behov for noe ekstra næring og pleie. Du kan med fordel bruke ansiktskremen om morgenen – dog skal du huske å bruke solkrem over kremen, da A-vitamin er meget følsomt overfor lys og sol – og du ønsker jo ikke flere skader.

Anti-age-kremen er perfekt for alle som ønsker å forebygge og reparere de fine linjene som allerede har oppstått.

Ole Henriksen – Express The Truth Moisturizing

Anti-age ansiktskrem fra Ole Henriksen er for mannen som ønsker å få en anti-age- og vitaminboost på samme tid. Med denne skjønne ansiktskremen får du utlignet den ujevne strukturen du kan få med pigmentforandringer, samt at du får boostet hudens elastisitet, så de fine linjene og rynkene reduseres på grunn innholdet av C-vitamin og afrikansk rød te.

Express The Truth Moisturizing kan brukes både morgen og kveld, da C-vitamin er eksepsjonelt god å bruke siden pigmentforandringene blir redusert – samt at det beskytter mot nye forandringer – dog skal man alltid bruke solkrem etterfølgende på morgenen. Denne effektive anti-age- og vitaminboostende ansiktskremen kan brukes av alle fra 20-årene og opp – simpelthen for å forebygge mot fine linjer og rynker.

L’Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturiser

Er huden din sliten, sløv og rynkete? Da må du velge L’Oreal Men Expert Vita Lift 5 Moisturiser. Huden din vil få fornyet energi, glød og bli strammere på grunn av innholdet av Pro-Retinol, som er A-vitamin. Derfor får du en strammere hud, med mindre fine linjer og rynker.

Om du vil oppnå det beste resultatet, så bør du bruke denne fantastiske anti-age-kremen både morgen og kveld. Ansiktskremen er for den mer modne mannen, som har forsømt huden sin litt, og hvor de fine linjene og rynkene allerede titter litt frem. Da er det bare å sette i gang med å reparere. Og særlig med å forebygge at de ikke blir dypere – sett i gang!

Biotherm Homme Age Fitness Advanced Ansiktskrem

Man trener for å holde kroppen sin i form, og det er akkurat det samme man skal gjøre med ansiktet – man skal bruke produkter for å holde huden i ansiktet i form. Du bør derfor velge denne Age Fitness Advanced Ansiktskremen, som effektivt holder huden din fuktet samt beskytter mot fine linjer og rynker på grunn av innholdet av det rene ekstraktet Thermal Plankton og blader fra oliventreet.

Ønsker du å holde huden i ansiktet i form, så bør du velge denne anti-age-kremen om du er rundt 30-årene, og trenger å kickstarte huden din så den blir sparket i gang. Anti-age-kremen kan brukes både morgen og kveld, og slik oppnår du den mest oppstrammende effekten.

Beauté Pacifique AHA Anti-Age Creme

Har rynkene allerede kommet og blitt litt dypere enn du regnet med, så må du komme i gang raskest mulig. Du kan med denne anti-age-kremen jevne ut hudens struktur, minimere og redusere fine linjer og rynker samt eksfoliere huden på én og samme tid. Alt dette kan du oppnå på grunn av innholdet av AHA-syre, som har en oppstrammende og fornyende effekt på huden din.

Ansiktskremen er veldig kraftig, og derfor er denne kremen for når rynkene allerede har kommet. Den dytter garantert rynkene opp til overflaten, så de ikke er så tydelige lengre. Er rynkene veldig dype, anbefaler vi at du bruker denne ansiktskremen både morgen og kveld – simpelthen for å sparke huden raskt og effektivt i gang.

Disse ingrediensene er bra å se etter i anti-age-kremer

Vi har gitt deg topp 5 av de beste anti-age ansiktskremene for menn. Dog kan rynker oppstå på grunn av flere faktorer, som stress, røyking eller genetisk – så ta en titt på dine foreldre eller besteforeldre – det kan gi en god indikasjon på hvordan du kan komme til å se ut. Skal du velge en annen ansiktskrem, så er de viktigste ingrediensene du kan gå etter i en anti-age ansiktskrem:

 • AHA-syre virker oppstrammende, jevner ut, glatter ut samt eksfolierer
 • A-vitamin (retinol) er oppstrammende
 • Peptider går dypt ned og er oppstrammende
 • Alger er ekstremt rensende og oppstrammende

Har du en ansiktskrem med en eller flere av de ovenstående ingrediensene, så vil du kunne se tydelige resultater av fine linjer og rynker som blir markant redusert.

Det viktigste anti-age rådene: dette bør du unngå
Skal du unngå flere og dypere fine linjer og rynker, så bør du stoppe med sterk soling, da solen er hudens største fiende. Faktisk er solen en av de viktigste årsakene for aldring av huden – og har du som ung solet deg til den store gullmedaljen og ikke brukt solkrem – så vil nok skadene vise seg på et tidspunkt. Så husk solkremen om du ønsker å beholde et ungdommelig utseende.