Af • 26 mars, 2017

Klam under armene, tydelige våte flekker på t-skjorten og til tider en eim av ubehagelig lukt? Dette er noe ekstremt mange nordmenn kan relatere til. Du har mest sannsynlig kommet inn på denne siden, for å finne en løsning på de ubehageligheter overproduksjon av svette fører med seg – da er du på riktig side. Du vil her få presentert forskjellige metoder for å bli kvitt svetteringene og svettelukten.

Svette og problemene det medfører

Svette kan være årsaken til flere forskjellige former for irritasjon og ubehag. De to mest vanlige problemstillingene er; overproduksjon av svette, som fører til svetteringer og/eller en sterk og ubehagelig svettelukt. Svetteringer er ikke et problem kun lokalisert i armhulene, det kan f.eks. være rygg, hender, føtter eller andre steder på kroppen.

Svette – Behandlingsmetoder

Svetter du såpass mye at du ender opp med svetteringer under armene, på ryggen eller får du klamme og svette hender – her får du de beste løsningene, som faktisk fungerer i praksis. Det første du skal være bevisst på, er hvor på kroppen svetteproblemet er, for så å bestemme deg for behandlingsform. Her hos Made4men finner du nemlig antiperspiranter, som stopper svette under armene, og kremer som hjelper deg med å minimere svetteproduksjonen.

Svette under armene

Sliter du med svette armhuler og har lyst til å stoppe svetteproduksjonen, da skal du prøve en av våre 3 utrolig effektive antiperspiranter. Antiperspirantene går aktivt inn og blokkerer svetteproduksjonen midlertidig, så du kan unngå de pinlige svetteringene.

Maxim Antiperspirant Deodorant

Her får du en utrolig effektiv antiperspirant, som inneholder aluminiumklorid. Alumiumklorid går inn og blokkerer svetteproduksjonen, og er derfor ekstremt egnet til å kvitte seg med svetteringer.

Verdt å vite
  • Påfør Maxim Antiperspirant før du legger deg, og la den virke frem til neste morgen. Det anbefales at du dusjer morgenen etter – dette har selvfølgelig ingen negativ innvirkning på effekten.

  • Dette er et utrolig effektivt produkt, og du trenger derfor kun små mengder. Mer er ikke bedre, i denne sammenheng.

  • Produktet kan brukes på hender, føtter, rygg og bryst.

Odaban Antiperspirant Spray

Produktet inneholder, i likhet med tidligere produkt, aluminiumklorid og fungerer også effektivt til å stoppe svetteproduksjonen.

Den store forskjellen er at Odaban Antiperspirant er en spray og ikke en roll-on, som gjør at mange synes det er enklere å dosere produktet.
twoB Sweat Pads

Har du sensitiv hud som ikke er altfor glad i antiperspiranter, da kan du prøve disse Sweat Pads fra twoB.

De er designet for å feste på t-skjorten under armhulen, så du ikke svetter gjennom tøyet. Den absorberer svetten så du slipper å være redd for svetteringer.

Svettelukt

Blir du plaget av vond svettelukt? Det kan være at en av antiperspirantene over vil kunne løse problemet, men hvis det ikke hjelper anbefaler vi at du skaffer en deodorant og parfyme, som kan skjule lukten. Hvis det heller ikke skulle gi ønsket effekt har vi et produkt til du bør sjekke ut:

5Days Deo Men Antiperspirant

Dette er en antiperspirant som er designet for å fjerne svettelukt i opp til hele 5 dager, ved bruk én gang.

Produktet går aktivt inn og fjerner svettelukt i ca. 5 dager – dette kan variere noe fra person til person, noen vil oppleve flere dager og andre færre.

Verdt å vite
  • Fjerner svette i opp til 5 dager

  • Av den grunn skal det kun brukes hver 5 dag.

  • Godkjent av Astma og Allergi Danmark

  • Deodoranten holder i ca. 5 måneder

Svette hender og føtter

Svetter du så mye i hendene at du synes det er ubehagelig å ta folk i hånden, eller er det ubehagelig å ta av skoene fordi det lukter så ille? Her finner du to av de mest effektive produktene mot svette hender og føtter.

Odaban Hand Lotion

Denne håndkremen har en lignende formel som Odaban´s antiperspirant, men i en kremkonsistens som gjør den enklere å bruke i hverdagen.

Produktet motvirker svette håndflater, og gir deg et utrolig effektivt resultat. Du vil kunne merke en forskjell umidelbart.
Odaban Foot & Shoepowder

Foot & Shoepowder fra Odaban er et helt fantastisk produkt, som har sørget for at alle mine sko er fullstendig luktfri. Du skal bruke ta ca. en skje med pulveter ned i skoen før du tar de på – dette skal gjentas i 7-10 dager i strekk, og vipps, så er skoene dine luktfri i opp til 6 måneder.

Pulveret har en naturlig duft og er utrolig effektivt. Sørger for at både sko og føtter er fri for lukt.

En bedre hverdag uten svette

Håper dette kan bidra til at du blir kvitt dine svetteproblemer. Det er ikke alltid det finnes én løsning på problemet, og det er derfor viktig at man ikke gir opp, men prøver seg frem. Når du endelig finner et produkt som fungerer vil det gjøre hverdagen din så utrolig mye bedre.

Har du noen egne erfaringer ved bruk av produktene, eller har du noen andre gode tips og råd, så skriv de gjerne i kommentar feltet.