Af • 19 august, 2019

Du finner mange forskjellige skjeggoljer, og de har alle sammen forskjellige funksjoner. Men hvilken er egentlig den beste? Vi har her samlet våre 5 mest solgte, og har laget en Best i test på dem, slik at du kan dinne ut av hva vi mener gjør hver av dem gode, og hvilket som er den ulitmat beste.

Årets produkter

Nummer 1

Nummer 2

Nummer 3

Nummer 4

Nummer 5

Topp 5 Skjeggolje

1.Njord Beard Oil (100 ml)

Njord Beard Oil er vinneren av testen, og det er fordi det er den som ga det beste resultatet med tanke på mykhet. Njord Beard Oil er utviklet i samarbeid med skandinaviske menn som har testet og funnet den beste sammensetningen av nærende hud- og skjeggredienser som. E-vitamin og kokosnøttolje.

Det gir deg et skjegg som ser sunt og fint ut mens du føler deg myk og velstelt. Og da er det bare et pluss at huden under skjegget også er bortskjemt.

2. Beardsley Skjeggolje (118 ml)

Skjeggoljen fra Beardsley lå svært nær vinneren i forhold til mykhet, men ble slått marginalt. Denne skjeggoljen vinner alikevel Best til prisen, fordi den er så nært skjeggoljen overnfor, men det er mye mer i beholderen.

Beardsley skjeggolje gjør også skjegget utrolig mykt, og så er den en av de enkleste skjeggoljene å bruke, fordi den har et sprayhode. Det gjør det mye enklere å fordele skjeggoljen jevnt, og gjør også resultatet bedre.

3. Captain Fawcett The Million Dollar Beard Oil (10 ml)

Vinneren av den Eksklusive skjeggoljen var opplagt. Det ble The Million Dollar bear Oil, fordi den har 23 karat gullflak i oljen, som gir den en eksklusiv look. I tillegg til at den hra en svært eksklusiv look, er det også en utrolig god skjeggolje.

Den gir en deilig mykhet til skjegget, slik at det blir behagelig for deg, og også for partneren din. Den har en utrolig mild duft av sitrus, som gir en deilig friskhet til skjegget, slik at det ikke kommer til å lukte ekkelt.

4. Golden Beards Økologiske Skjeggolje – Big Sur (30 ml)

Denne skjeggoljen er laget av 100 % naturlige ingredienser, som gjør den helt unik, sammenlignet med andre skjeggoljer.

Det er en økologisk skjeggolje, som er spesielt for deg som går ekstra mye opp i din personlige pleie, og som ønsker å bruke de beste råvarene. Den gir også en deilig mykhet til skjegget, og så har den en svært frisk duft med noter av lime, som gjør den svært velduftende.

5. Mr. Bear Family Skjeggolje Wilderness (30 ml)

Den siste skjeggoljen som er med i vår Best i test, er Mr. Bear Family Skjeggolje Wilderness. Den gir fuktighet til både skjegget og huden, slik at du pleier begge deler samtidig.

Den gjør også skjegget deilig mykt, og gjør det utrolig velduftende. Noen av hovedingrediensene kommer fra mandelolje, jojobaolje og arganolje, som til sammen skaper en lekker duft, og som pleier skjegget med de helt essensielle oljene.

Derfor skal du bruke skjeggolje

Hvis du har et irriterende og stivt skjegg, så er skjeggolje helt sikkert løsningen for deg. Ved å bruke en god skjeggolje, sikrer du at skjegget ditt alltid dufter lekkert, og du sørger for å holde det mykt, slik at det ikke klør.

Når du bruker skjeggolje, passer på både skjegget ditt, men også huden under skjegget, fordi den tilfører masse fukt til skjegget og huden, slik at de forblir myke. Ved å bruke skjeggolje minsker du også risikoen for å få flass i skjegget, så det er utrolig mange fordeler ved å bruke en god skjeggolje, fordi du beskytter ansiktet ditt på utrolig mange forskjellige måter.

Slik bruker du skjegggolje

Hvis du virkelig vil ha et mykt skjegg, så er skjeggolje en helt essensiell ting, fordi den har en så stor effekt på skjegget. For å få det best mulige resultatet, er det best å bruke skjeggoljen sin etter ett bad/vask, når man har brukt skjeggsjampo og skjeggbalsam. På den måten får man det beste mulige resultatet.

Når du skal bruke skjeggoljen, skal du fordele litt olje på begge håndflatene dine, og fordele det jevnt i skjegget, slik at du får samme resultatet i hele skjegget. Massér oljen inn i skjegget fra roten og ut mot spissene, og så kan du bare nyte mykheten i det nye skjegget ditt.