Af • 6 januar, 2020

Hår på kroppen – er det virkelig in? Eller er det ut? Det er vanskelig å følge med – og det er alltid en ny ‘trend’ som dukker opp. I et øyeblikk er damene ville etter kroppshår, og i det neste er de ikke så ville etter kroppshår. Det viktigste du må gjøre, er å gjøre akkurat det DU selv har lyst til.

Hår er jo ikke bare hår – det kan faktisk pynte kroppen din. Det kan få deg til å se eldre ut og det kan få deg til å se mye mer maskulin ut. Ønsker du hår på kroppen som er trimmet og velstelt, så bør du definitivt investere i en bodytrimmer for menn.

Hvorfor velge en bodytrimmer?

Er du lei av hårene på kroppen? Da bør du velge en bodytrimmer for å bekjempe hårveksten. Det er så mange muligheter med en bodytrimmer. Du kan enten fjerne alt hår helt ned til roten, eller du kan trimme det ned til en bestemt lengde om du ønsker litt hår.

En bodytrimmer har utrolig mange fordeler. Det er et redskap som alltid kan brukes, og i tillegg er en bodytrimmer en investering som gjør det enklere for deg som mann å håndtere kroppshåret. Fordelene er blant annet:

  • Enkel å bruke
  • Praktisk
  • Rask i bruk
  • Holder orden på lengden

Det er viktig at du husker på at hårene dine vokser i forskjellige faser, så derfor er noen hår lengre enn andre. Det betyr at du vil oppleve at noen hår gror raskere ut enn andre.

Du kan bruke en bodytrimmer akkurat så ofte du vil. Det er dog viktig at du husker å bruke produkter etterfølgende, så huden din ikke blir irritert etter en trim eller barbering. Det finnes utallige produkter til etter-barbering. Du kan se våre mest populære aftershave-produkter til barberingen like under her.

Bodygroomer – bedst i test

Der findes et hav af bodytrimmere til mænd. Den store debat om hår eller ikke hår gør, at bodygroomer er et stort emne. Mon ikke også, du har diskuteret bodygrooming med dine venner?

Vi har testet flere bodytrimmere, så vi kan anbefale dig de bedste bodytrimmere til mænd. Markedet er jo stort – og hvad skal du lige vælge? Det hjælper vi dig med.

Remington BHT2000 Bodytrimmer

Her har du trimmeren, hvis det skal gå hurtigt! Denne trimmer er nemlig vandtæt, og kan derfor bruges i badet. Derudover får du en barbering, trimning eller klipning der opfylder lige præcist dit behov. Det er derfor en alt i én trimmer – da den simpelthen kan fjerne alt, der hedder hår – uanset hvor på kroppen.

Du får en billig bodytrimmer, men du skal ikke tage fejl af kvaliteten. Du får en utrolig skarp trimmer, der har et skær af titanium, og derfor giver den skarpeste barbering, trimning eller klipning. Du får derfor en utrolig tæt og et skarpt resultat.

Alt i en trimmer

Remington BHT6255 WetTech Bodytrimmer

Enda en trimmer av det lette slaget. Trimmeren er vanntett og det er det samme om du bruker den før eller etter dusjen – det er opp til deg å velge. Du oppnår et like godt resultat – gjør derfor det som fungerer best for deg.

Med denne trimmeren har du muligheten til å fjerne all slags hår – og overalt på kroppen. Det her er bodygroomeren for menn som ønsker det enkelt, og som gjerne vil bruke den samme trimmeren på hele kroppen.

Bodygroomeren

Moser Multi-Purpose Grooming Kit

Liker du mer profesjonelle trimmere, og ikke ønsker at trimmeren skal mangle noe, så må du velge denne trimmeren fra Moser. Du får et herlig, luksuriøst design – og samtidig en eksepsjonelt god trimmer.

Trimmeren må brukes utenom dusjen, da den ikke er vanntett. Den gir deg en effektiv trim, og du får dessuten et skikkelig godt resultat med denne profesjonelle trimmeren. Trimmeren kan brukes på hele kroppen – så uansett hva slags hår du ønsker å fjerne, så kan du fjerne det ytterst profesjonelt.

Profesjonell trimmer

Andis FastTrim™ 2 Personal Beauty Trimmer

Denne trimmeren gir deg muligheten til å trimme overalt – også i ansiktet. Du kan bli et helt nytt menneske med alle de fordelene som denne trimmeren fra Andis innehar.

Trimmeren er superenkel å jobbe med – men den er ikke vanntett, så den skal ikke brukes med vann. Dog kan du med denne trimmeren trimme hele kroppen med samme redskap – enklere blir det jo nærmest ikke. Du kan på null komma niks bli helt hårfri på hele kroppen.

4-i-1 trimmer

Alternativ bodygroom

Vi kjenner alle til det – du står helt alene, og det er langt å strekke seg til ryggen. Du kjenner deg igjen, ikke sant? Det er superfrusterende at du ikke når helt fram, men der er det heldigvis god hjelp å få.

Du behøver ikke lengre å få hjelp fra andre, og du behøver ikke lengre kjenne på hvor håpløst det er å få fjernet hårene på ryggen. Alle ovenstående bodytrimmere er selvfølgelig brukbare på ryggen. Meeeeen, vi har et vidunderprodukt som er uunnværlig – og uavhengig om du har en hjelper, så kan du nå klare det også helt alene.

Hvem ønsker ikke å klare å barbere ryggen uten alltid å behøve hjelp – samtidig som at du får det beste resultatet?

Lett å fikse ryggen med BaKblade

NÅ er det slutt på å spørre om hjelp til å fjerne hår på ryggen. Med BaKblade kan du nemlig ta saken i egne hender.

Du kan oppnå en kjempefin, tett og glattbarbert rygg – og det tar absolutt null tid å bruke en av disse rygghøvlene. Du kan nå hele ryggen med en BaKblade-høvel, da den har et langt skaft – og samtidig får du en veldig sikker barbering av ryggen.

Du får med BaKblade den beste og mest sikre barberingen – i tillegg gir den deg også mange flere muligheter.